Δευτέρα , 15 Απρίλιος 2024

Επικίνδυνα σημεία στη Χαλέπα

Με αφορμή το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην μη προστατευόμενη με τοιχίο για ένα τμήμα με κενό βάθους 4 μέτρων  στην 1η πάροδο Μανούσου Κούνδουρου, επανερχόμαστε στο θέμα με άλλο ένα επικίνδυνο σημείο στην περιοχή της Χαλέπας που αφορά ένα μικρότερο τώρα τμήμα επί της οδού Νικολάου Ανδριανάκη όπου το σημείο εκείνο για λίγα μέτρα στενεύει το οδόστρωμα επειδή είναι είσοδος – έξοδος αυλής οικίας. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν αυτό το στένομα των λίγων μέτρων της οδού είναι νόμιμο λόγω ιδιοκτησίας αλλά το προστατευτικό τοιχίο που υπάρχει κατά μήκος είναι πολύ χαμηλό και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για όλους τους οδηγούς, ιδιαίτερα, όμως την διάρκεια της νύχτας.  

Γ.Η.Κ. 

Το μήκος της 1ης παρόδου είναι περίπου 70 με 80 μέτρα και το μισό  περίπου μήκος της από την αριστερή πλευρά αντί για υπερυψωμένο τοιχίο έχει στο σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο συρματόπλεγμα… 
Δεξιά είναι το σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο..
Το επικίνδυνο σημείο στην οδό Νικολάου Ανδριανάκη 


  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com