Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Επικίνδυνες καταστάσεις στην οδό Αναγνώστου Γογονή

Η οδός Αναγνώστου Γογονή αρχίζει από τον οδικό κόμβο του Κλαδισού και τελειώνει στη συμβολή με την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή στον Κουμπέ. Πρόκειται για οδό με ιδιαίτερα μεγάλη κυκλοφορία και μήκος που σε ορισμένα σημεία χρειάζονται άμεσες επεμβάσεις ώστε να διορθωθούν διάφορες καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή πεζών και εποχούμενων.

Ενδεικτικά προβάλλουμε αυτές τις φωτογραφίες ευελπιστώντας ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε…

eparxiakofos.gr_image0000

eparxiakofos.gr_image0001

Όψεις με τη γωνία στα φανάρια του Κουμπέ. Μια κατάσταση που διαιωνίζεται χρόνια σε βάρος των πεζών, αφού υπάρχει πρόβλημα με την έλλειψη σωστής πεζοδρόμησης στο αριστερό τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή κοντά στην πλατεία. Στην οδό τώρα Αν. Γογονή κοντά στα φανάρια  το δεξιό τμήμα του ποδηλάτη  στερείται πεζοδομίου. 

eparxiakofos.gr_image0004

eparxiakofos.gr_image0003

Στο νοτιοδυτικό τμήμα στα φανάρια της διασταύρωσης με την οδό Μουρνιών το πεζοδρόμιο έχει καταληφθεί από κάδους που φέρουν ακόμα την ονομασία του Καποδιστριακού Δήμου “Ελευθερίου Βενιζέλου” με αποτέλεσμα να είναι αντιαισθητικοί, να έχουν ανυπόφορη δυσοσμία και μαζί με τον στύλο της ΔΕΗ – ως επί πλέον εμπόδιο που είναι καταμεσής του πεζοδρομίου – να θέτουν σε κίνδυνο την ζωή των  πολιτών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πεζοδρόμιο.

eparxiakofos.gr_image0005

 Στη διασταύρωση της Πελεκαπίνας η ρύθμιση της κυκλοφορίας γίνεται με φανάρια, αλλά υπάρχει έντονο πρόβλημα για όσους χρησιμοποιούν την οδό Γογονή ερχόμενοι π.χ. από Κουμπέ και θέλουν να στρίψουν αριστερά για τα Περιβόλια. Τα ερχόμενα αντιθέτως οχήματα από τον Κλαδισό, όταν η κίνηση είναι μεγάλη, αποτελούν απειλή για τροχαίο δυστύχημα με άλλα οχήματα που θέλουν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους προς τα Περιβόλια. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και για τα οχήματα που ναι μεν έρχονται από τον Κλαδισό και θέλουν να στρίψουν αριστερά με κατεύθυνση τον Άγιο Νεκτάριο.  

Χανιώτικα νέα Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 σελίδα 3

03-20140920

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com