Σάββατο , 25 Μάϊος 2024

Το «Επαρχιακό φως» αυξάνει τα τεύχη και τα… σύνορά του!

 

01 (Page 01)

Σε έντυπη μορφή κυκλοφορήσαμε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2012 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 5 συλλεκτικά τεύχη με πολυποίκιλη πολιτιστική και εκκλησιαστική ύλη σε χαρτί πολυτελείας. Η έκδοση και η διανομή δέκα χιλιάδων τευχών σε όλη την Κρήτη στοιχίζει και διανέμεται δωρεάν. Για τον λόγο αυτό χρειαζόμαστε οικονομική υποστήριξη, αιτία που μας υποχρεώνει να διαθέτουμε κάποιες σελίδες για διαφημίσεις. Οι επαγγελματίες που θα διαφημιστούν στο έντυπό μας ή την ιστοσελίδα www.eparxiakofos.gr  βοηθούν την προσπάθεια να διατηρηθούν  χιλιάδες ρεπορτάζ από διάφορες εκδηλώσεις. Οι διαφημίσεις είναι οικονομικές και συμφέρουν  και τους υποψήφιους καθώς επίσης και τους συνδυασμούς τους. Είμαστε ανοικτοί σε όλους χωρίς αποκλεισμούς, δίχως αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα ταυτιζόμαστε με απόψεις που προβάλλουμε διαφημιστικά.

Με την υποστήριξή σας, λοιπόν, αισιοδοξούμε ότι στο τέλος Απριλίου 2014 θα καταφέρουμε να κυκλοφορήσουμε το «Επαρχιακό φως» σε δεκαπέντε χιλιάδες τεύχη.   

    Graphic2

01 (Page 11)

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com