Τρίτη , 28 Μαρ 2023

Ένδειξη σεβασμού… η μη συμμετοχή παλιών πολιτικών στα ψηφοδέλτια

Με σεβασμό στη μνήμη των αθώων της πρόσφατης εγκληματικής σιδηροδρομικής τραγωδίας αλλά και κάθε προηγούμενης που έχει συμβεί στην χώρα μας σε μέσα μαζικής μεταφοράς εξαιτίας του αναχρονισμού και της διαχρονικής λογικής των ρουσφετιών από όλους τους Έλληνες πολιτικούς, πρέπει να αποφευχθούν τα χειρότερα με δρομολόγηση καινοτομιών από όλους τους κομματικούς χώρους προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. 

Οι επικείμενες εκλογές που είχαν πιθανολογηθεί για την 9η Απριλίου σαφώς και θα μεταφερθούν προφανώς προς στη λήξη της τετραετίας που είναι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2023.   

Τα ψηφοδέλτια λοιπόν των κομμάτων τα οποία σε μεγάλο ποσοστό είχαν κλείσει, είναι ανάγκη να ακυρωθούν για να συμπληρωθούν δίχως ονοματεπώνυμα υποψηφίων βουλευτών που έχουν χρηματίσει πρωθυπουργοί καθώς επίσης και κάθε άλλου πολιτικού προσώπου που έχει συμπληρώσει 20 χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας. Θα είναι μια καλή αρχή ώστε οι αναποφάσιστοι και όσοι άλλοι είχαν σκοπό να απέχουν από τις κάλπες, να προβληματιστούν ασκώντας έτσι το εκλογικό τους δικαίωμα, τιμώντας νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια. 

Το “Επαρχιακό φως” 

Ενδεικτικά αναρτήσαμε ορισμένες φωτογραφίες εκ των πολλών παλιών πολιτικών που πρέπει να τεθούν εκτός ψηφοδελτίων…
Υπάρχουν και περιπτώσεις πολιτικών που δεν έχουν συμπληρώσει 20ετία και για διάφορους λόγους δεν πρέπει να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές όπως για παράδειγμα η περίπτωση του κ. Γεωργιάδη που είπε για τον κ. Καραμανλή που “παραιτήθηκε” τη φράση: ” Αν έλεγε ότι έχουν πρόβλημα τα τρένα, δεν θα έμπαινε άνθρωπος”.

ΠΑΝΩ: Τρία συγκινητικά στιγμιότυπα από την φοιτητική διαμαρτυρία στα Χανιά στις 11 το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023 στην πλατεία Ελευθερίας ή Δικαστηρίων.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com