Σάββατο , 25 Μάϊος 2024

Έκθεση φωτογραφίας από την Εκκλησιαστική Σχολή

Με αρκετό κόσμο πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Νεώριο Μόρο τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ομάδας μαθητών της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης , παρουσία των καθηγητών τους και του διευθυντού της Σχολής κ. Θωμά Παναγιώτου καθώς και του καλλιτέχνη φωτογράφου σύμβουλο των παιδιών κ. Νίκου Καμπιανάκη.

Για την όλη προσπάθεια της μαθητικής παρέας μίλησε ο δάσκαλος τους φωτογράφος κ. Νίκος Καμπιανάκης, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: « Είμαι για 5η χρονιά κοντά στα παιδιά της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης και συγκεκριμένα με την φωτογραφική ομάδα των μαθητών γυμνασίου και λυκείου την οποία απαρτίζουν 7-8 άτομα.

Σε ώρα εκτός μαθήματος κάνουμε διάφορα δρώμενα και προγραμματίσαμε εκθέσεις είτε μέσα στη Σχολή είτε εκτός, όπως αυτή και στον Άγιο Ρόκο. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι δρώμενα φωτός και τα παιδιά της φωτογραφικής ομάδας με διάφορες φωτεινές πηγές κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια άριστη εργασία στον ελεύθερο χρόνο τους την ποία προβάλλουμε».

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com