Κυριακή , 19 Μάϊος 2024

Δύσκολη γλώσσα η νομική…

Όσο και πολύγλωσσος να είναι κανένας δηλαδή να ξέρει να ομιλεί και να γράφει διάφορες γλώσσες, η νομική γλώσσα είναι εντελώς διαφορετική και χρειάζεται ειδική εξάσκηση μετά την πανεπιστημιακή αποφοίτηση. 

Με το άρθρο μας θέλουμε να επισημάνουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου την τακτική που ακολουθούν πολλές φορές αρκετοί κατηγορούμενοι που δεν γνωρίζουν νομικά, αλλά παρακινούνται από τους νομικούς συμβούλους που έχουν επιλέξει να τους υπερασπιστούν. 

Μέγα σφάλμα καθόσον αρκετοί νομικοί προτρέπουν τους κατηγορούμενους πελάτες τους να περάσουν στην αντεπίθεση μηνύοντας το θύμα τους πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επόμενο ότι θα συμβεί μια μεγάλη καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης. Αυτή, βέβαια, η καθυστέρηση δεν βγαίνει πάντα προς όφελος των κατηγορούμενων όψιμων μηνυτών. Η δικαιοσύνη… ζυγίζει καλά και αποφαίνεται αποδίδοντας τις ευθύνες όπου υπάρχουν.     

Γιάννης Η. Κάκανος  

Υ.Γ. 

Καλό μήνα σε όλους τους τίμιους και ευσυνείδητους συνανθρώπους μας. Και επειδή είναι ο τελευταίος μήνας αυτής της δύσκολης χρονιάς ας φροντίσουν πολιτεία και δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσουν κάθε τι άσχημο και προσβλητικό που μαστίζει την πολιτική και τον δημόσιο τομέα γενικότερα. Λιγότεροι στην πολιτική και λιγότεροι στο δημόσιο, αλλά σωστοί… και να έχουν στόχο την αναγέννηση της Ελλάδος.  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com