Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Δωρεάν περιποίηση μαλλιών από μαθήτριες κομμωτικής του ΕΠΑΛ. Κισάμου

 

Μια ωραία πρωτοβουλία από μαθητές κομμωτικής του ΕΠΑΛ.Κισάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι της Τετάρτης προσφέροντας δωρεάν περιποίηση μαλλιών (πιστολάκι) σε όσες γυναίκες προσήλθαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. 

Για την δράση αυτή μίλησε στα “Χανιώτικα νέα” και στο “Επαρχιακό φως” ο διευθυντής του ΕΠΑΛ. Κισάμου  Νεκτάριος Ζουριδάκης υπογραμμίζοντας: “Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιεί το σχολείο μας εδώ και χρόνια συμπεριλαμβάνεται και η σημερινή δράση από το Τμήμα Κομμωτικής προσφέροντας δωρεάν χτένισμα σε όσους και όσες προσέλθουν στο Αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου. Η δράση αυτή αποσκοπεί στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας των μαθητών του σχολείου μας. Στόχος των εθελοντικών δράσεων των είναι η μεταλαμπάδευση κοινωνικών δεξιοτήτων δηλαδή κανόνων ηθικής και συμπεριφοράς, εθελοντισμού και αλληλεγγύης”. Ο ίδιος συνεχίζοντας επεσήμανε ότι “ πέραν της σημερινής δράσης υπάρχουν και άλλες όπως για παράδειγμα  συμβαίνει  με τη διήμερη αιμοδοσία όπου έχουμε συγκεντρώσει από όλες τις φορές πάνω από 100 φιάλες αίματος, τις επισκέψεις και δωρεές στο Αννουσάκειο Ίδρυμα και στο Ειδικό Σχολείο στα Κουτουφιανά, δράσεις κατά του μπούλινγκ, περιβαλλοντικές και διαδραστικές επισκέψεις και βέβαια τα τελευταία χρόνια αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των παιδιών και της κοινωνίας έχουμε προβεί στην ίδρυση Τμήματος Νοσηλευτικής που ήταν ένα αίτημα πολλών χρόνων στην περιοχή μας, ενώ από την επόμενη χρονιά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει και το Τμήμα Ψυκτικών”. 

Από μεριάς της η υπεύθυνη του τμήματος κομμωτικής Μαρία Σοκόλη τόνισε: “Βρισκόμαστε σήμερα εδώ προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας να χαρίσουμε χαρά στις γυναίκες”.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γεωργία Ρηγάκη σημείωσε: “Κατόπιν προηγηθείσας συζήτησης με την υπεύθυνη του Τμήματος Κομμωτικής, των μαθητριών, του διευθυντού του σχολείου μας και του συλλόγου μας πραγματοποιούμε σήμερα τη συγκεκριμένη δράση”.   

Ηλίας Ι. Κάκανος

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του ΕΠΑΛ με μαθήτριες που χτενίζουν γυναίκες
Η υπεύθυνη κομμωτικής του ΕΠΑΛ επιβλέπει και δίνει οδηγίες στις μαθήτριες
Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ

    

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com