Τρίτη , 7 Φεβ 2023

Διαμαρτυρία για την… διαδικτυακή οδό προς το Ελαφονήσι

Την αγανάκτηση του μας εξέφρασε χθες το μεσημέρι ένας Κισσαμίτης επαγγελματίας, ο Μανώλης Τζανακάκης από το Αμυγδαλοκεφάλι ο οποίος διατηρεί καντίνα πλάι από τον κεντρικό δρόμο του προαναφερόμενου ορεινού χωριού που επικοινωνεί με την Κίσαμο και άλλα χωριά, κυρίως όμως με την Χρυσοσκαλίτισσα και το Ελαφονήσι, δημοφιλείς προορισμοί για χιλιάδες επισκέπτες. 

“ Όλοι όσοι λειτουργούμε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις μετά το Καστέλι στη δυτική διαδρομή με τόσα χωριά όπως το Σφηνάρι, τον Κάμπο, την Κεραμωτή, το Αμυγδαλοκεφάλι και  μέχρι το Κεφάλι ακόμα, είμαστε μία νεκρή ζώνη και αυτό επειδή ο Δήμος και η Περιφέρεια αγνοούν την δίκαια διαμαρτυρία μας επιμένοντας να υποδεικνύουν στο διαδίκτυο ως μοναδική οδό προς το Ελαφονήσι τη διαδρομή από τα Καλουδιανά, τα Τοπόλια, το Έλος και τα υπόλοιπα χωριά.

Όπως εξηγεί ο κ. Τζανακάκης “δεν είναι όμως σωστό αυτό γιατί στο Ελαφονήσι μπορούν να πάνε και από άλλες διαδρομές, όπως π.χ. από Πλεμενιανά του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, αλλά και μετά το Καστέλι για Πλάτανο κλπ.

Κι ενώ γνωρίζουν οι αρμόδιοι την μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες του τόπου μας όταν φτάνουν στην ιστορική σήραγγα αφού δυστυχώς ακόμα δεν έχει αποπερατωθεί η παράκαμψη των Τοπολίων, αδιαφορούν για την υποχρέωση που έχουν να μεσολαβήσουν και να διορθώσουν το μέγα σφάλμα στο διαδίκτυο για να μπορούν οι επισκέπτες να επιλέγουν και άλλες διαδρομές…”. 

Γιάννης Η. Κάκανος  

Ο Μανώλης Τζανακάκης με την καντίνα και την ηλικιωμένη γαϊδουρίτσα την “Πετρούλα” την οποία προβάλλαμε πρόσφατα και στην τελευταία σελίδα των “Χ.ν.”     

……………………………………………………………………………………………………

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com