Ανακοίνωση

Δεν είναι “γονιδιακή” η ακραία συμπεριφορά αναρχικών, αντί εξουσιαστών και εθνικιστών

15390857_1162583727111119_1514453864806644015_nwtmk

Γράφει ο δημοσιογράφος  Γιάννης Η. Κάκανος, μέλος της ΠΑ.Δ.Ε. Μ.Μ.Ε.

 

Στη χώρα που γεννήθηκε το πολίτευμα της δημοκρατίας δεν έπρεπε να υπήρχαν κοινωνικές ταραχές με αλλεπάλληλες συγκρούσεις οργανωμένων ατόμων που αναφέρονται στον τίτλο καθόσον κανείς εξ αυτών των κατηγοριών και όχι μόνο δεν γεννήθηκε φέροντας εκδικητικά γονίδια…   .

Αν στην πατρίδα μας λειτουργούσε σωστά το πολίτευμα της δημοκρατίας η χώρα και ο λαός θα ευημερούσαν. Θα υπήρχε σωστή παιδεία, σωστή δικαιοσύνη, σωστή δημόσια διοίκηση. Δυστυχώς, όμως, παντού υπάρχουν αρνητικά σύνδρομα που επηρεάζουν καταστάσεις.

Για την όλη κατάσταση που από χρόνο σε χρόνο τον 21ο αιώνα που διανύουμε γίνεται όλο και πιο έκρυθμη, την αποκλειστική ευθύνη  φέρει η εκάστοτε ΒΟΥΛΗ. Το σύνολο, δηλαδή των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων μας. Στην αντιπολίτευση τάζουν και στην κυβέρνηση αναιρούν τις προγενέστερες στο σύνολο τους υποσχέσεις. Η διαχρονική πολιτική αν εντιμότητα φέρει την ευθύνη εμφάνισης όλων αυτών των… ομάδων με την όποια ονομασία…

Βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμνού και το εθνικό συμφέρον επιτάσσει εγκράτεια και συσπείρωση για να ανταπεξέλθουμε από τις τρομερές δυσκολίες της οικονομικής κρίσης για την οποία ευθύνες φέρουμε σε μεγάλο ποσοστό κι εμείς ως λαός.      

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com