Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Χιουμοριστικό: “Ο μασκάς κι ο ξε μασκάς…”


Καημένη Ελλάδα τι σου μελλε να πάθεις με τα παιδιά σου που αγκαλιάζεις και θρέφεις με αγάπη. “Ραβδί” θέλουν για να στρώσουν κι όχι πιες και φάε με όσα σου κάνουν. 

Με αφορμή, λοιπόν, τον  οξύθυμο “ξε μασκά” πατέρα, που όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος εναντίον του άτυχου εκπαιδευτικού ο οποίος εξ υποχρεώσεως του λειτουργήματος του έπραξε τα δέοντα, γράψαμε το χιουμοριστικό μας άρθρο μέσα από το οποίο κρούομε στα σοβαρά τον κίνδυνο που εγκυμονεί σε όλες τις κοινωνίες αφού άλλοι θέλουν να φορούν μάσκες και άλλοι όχι. 

 Όσο και αν διαφωνούν μεταξύ τους οι “μασκάδες με τους ξε μασκάδες”, εξαιτίας της “σωτηροτσιορδοσύγχυσης”, χρειάζεται ψυχραιμία, γεγονός που οφείλει να συστήνει συνεχώς στους πολίτες όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και τα κόμματα, η αυτοδιοίκηση και ο κλήρος προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών. 

Γιάννης Η. Κάκανος      

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Σύμφωνα με το από 14 / 9 / 2020 Δελτίο Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας, δόθηκε εξήγηση για το απαράδεκτο τεράστιο μέγεθος των μασκών, πλην όμως, κανέναν σοβαρό άνθρωπο δεν πρόκειται να πείσουν…

Το διαδίκτυο… γέμισε από χιουμοριστικές φιγούρες με τόσες ανορθόδοξες καταστάσεις που συμβαίνουν στη χώρα μας…
KAKANOS_NEW_CARDS_.cdr

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com