Κυριακή , 15 Σεπτέμβριος 2019
Ανακοίνωση

Αξίζει να δούμε γυναίκα στο ανώτατο αξίωμα του Ελληνικού κράτους

Με αφορμή την πληροφορία που διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό Τύπο, η οποία αφορά στον επόμενο πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και την πρόταση για το πρόσωπο της κας Μαρίας Δαμανάκη στο αξίωμα αυτό, θεωρήσαμε υποχρέωση από το μικρό μας δημοσιογραφικό μετερίζι, να εκφράσουμε τις σκέψεις μας.

Ως προς την άποψη, λοιπόν, να δούμε ανώτατο άρχοντα μια γυναίκα, συμφωνούμε απόλυτα, απορρίπτοντας, όμως, το όνομα της Μαρίας Δαμανάκη, γνωστή αγωνίστρια στα νιάτα της στο Πολυτεχνείο και μετέπειτα πολιτικό.

Ελληνίδες με εξαίρετο ήθος και ουσιαστική προσφορά, υπάρχουν, αν όχι πολλές, αρκετές πάντως για να προταθούν στην εν λόγω θέση. Και επειδή μέχρι σήμερα, όπως άλλωστε, θα δείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εγκυκλοπαίδειας “ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ” ουδέποτε τιμήθηκε στο αξίωμα αυτό Ελληνίδα, θεωρούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί τέλος στον ανδροκρατούμενο ρόλο.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82

Από σχόλια που ανάρτησαν ηλεκτρονικοί φίλοι στην προσωπική μας σελίδα στο face book χθες το βράδυ για το θέμα αυτό, ξεχωριστό και πολύ σωστό ήταν εκείνο που αναφέρει ως κατάλληλη στο αξίωμα αυτό την κα Μαριάνα Βαρδινογιάννη.

Παραθέτουμε, λοιπόν, την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση για να μάθουν όσοι δεν ξέρουν και να θυμηθούν πολλοί άλλοι, το τεράστιο κοινωνικό της έργο και όχι μόνο.

Γιάννης Η. Κάκανος

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1_%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com