Παρασκευή , 29 Σεπτέμβριος 2023

Αστυνομικές αντιλήψεις του παλιού καιρού και σήμερα…

Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

Σε μια σύγχρονη κοινωνία η οποία χρειάζεται μία εύρωστη και αποτελεσματική αστυνομία, δεν έχουν θέση αντιλήψεις του παρελθόντος. 

Οι ανάγκες των καιρών έχουν αλλάξει προς το καλύτερο πολλές πτυχές των καθιερωμένων πρακτικών του διοικητικού συστήματος των Σωμάτων Ασφαλείας, πρώην Χωροφυλακής και Αστυνομίας πόλεων, σ’ ένα ενιαίο Σώμα την Ελληνική Αστυνομία. 

Παρά ταύτα, εν καιρώ ιδρύθηκαν νέες αστυνομικές υπηρεσίες με διαφορετικές ονομασίες και διαφορετικά κριτήρια πρόσληψης, που προκάλεσαν αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. 

Κι ενώ σήμερα όσο ποτέ άλλοτε επιβάλλεται συναδελφική αλληλεγγύη, υποστήριξη και ενότητα  μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών, υπάρχουν εν ενεργεία αστυνομικοί που δεν θεωρούν συναδέλφους, τους απόστρατους… 

Αφορμή για το άρθρο μας, αποτέλεσε η παραβατική συμπεριφορά, σήμερα το πρωί, δύο ένστολων της ΕΛ.ΑΣ. 

Για το συμβάν ενημερώθηκαν εγγράφως η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων  Ασφαλείας Νομού Χανίων. 

Γιάννης Η. Κάκανος   

Αφιέρωμα για την Ημέρα Εορτής των Αποστράτων


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com