Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Αρχόντισσα και χαρισματική η ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ

faros (1)

Η ιστορία της ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ  που άρχισε πριν από 40 περίπου χρόνια στην κοινωνία των Χανίων και συνεχίζεται μ’ εξαιρετικές επιτυχίες, διεθνείς διακρίσεις και σημαντικές κοινωνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις την έχουν καταξιώσει να είναι κυρία αρχόντισσα του επιχειρηματικού κόσμου γεγονός το οποίο οφείλεται στην συλλογικότητα και το φιλότιμο εργαζομένων και διοικητικού συμβουλίου σε συνδυασμό φυσικά με την άριστη ποιότητα των νερών Samaria.  

Κι ενώ στις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε τα τελευταία χρόνια στον νομό και στη χώρα μας γενικότερα με πολλές επιχειρήσεις να κλείνουν, η ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ παραμένει κερδοφόρα εταιρεία έχοντας μάλιστα αυξήσει από το 2014 κατά 30% το εργατικό δυναμικό της το οποίο ανέρχεται σήμερα στους 51 εργαζομένους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΝΑΠ, αναγνωρίζοντας ότι η επιτυχημένη πορεία της οφείλεται κατεξοχήν στους εργαζόμενους που την αποτελούν, αποφάσισε να προχωρήσει στην απόδοση ενός γενναιόδωρου επιδόματος την περίοδο των εορτών ως εκτίμηση της προσπάθειας και της εργατικότητας τους.

 Το «Επαρχιακό φως» με το που πληροφορήθηκε την ενέργεια του Διοικητικού Συμβουλίου, απευθύνθηκε  στον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Εμμανουήλ Αποστολάκη, ο οποίος, έδωσε την παρακάτω απάντηση: « Η ψυχή και η κινητήριος δύναμη των νερών Samaria, όπως έχω πει και άλλες φορές, είναι οι εργαζόμενοι, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε την δύναμη που μας δίνει η επιλογή του Χανιώτη και του Κρητικού κυρίως καταναλωτή. Επομένως δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και να μην αναγνωρίσουμε το ρόλο των εργαζομένων στην τροχιά ανάπτυξης της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε δώρο σε κάθε εργαζόμενο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.» Καταλήγοντας ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΝΑΠ και οι εργαζόμενοι εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά,  υγεία και η νέα χρονιά 2017 να είναι ελπιδοφόρα και ειρηνική για όλους μας».

Το «Επαρχιακό φως»

family

https://eparxiakofos.gr/fisiki-anaplirosi-me-nero-samaria/ 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com