Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

Αρχαιρεσίες αποστράτων αστυνομικών νομού Χανίων (Και βίντεο)


Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης διεξάγονται από το πρωί του Σαββάτου οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων  Ασφαλείας Νομού Χανίων στα Γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων, όπου μεταξύ άλλων αστυνομικών Σωματείων, φιλοξενούνται και οι απόστρατοι συνάδελφοί τους.

Τα “Χανιώτικα νέα” και το “Επαρχιακό φως”  βρέθηκαν στον χώρο τους καταγράφοντας στιγμιότυπα και δηλώσεις τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω. 

Ιωάννης Γιανναδάκης, απερχόμενος πρόεδρος. “Σήμερα μετά από τρία χρόνια έχουμε πάλι τις εκλογές μας προκειμένου να εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Όλα είναι ήσυχα και πιστεύω ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν και που θα έρθουν στη συνέχεια της ημέρας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα”.

Σπύρος Μαυράκης, απερχόμενος γενικός γραμματέας.“Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι μέρα γιορτής. Κοινός μας σκοπός είναι να μεγαλώσουμε τον Σύνδεσμο  γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.  Όταν αναλάβαμε το “τιμόνι”  βρήκαμε 130 μέλη  και σήμερα είμαστε  510, μια διαφορά που μας δίνει την αισιοδοξία να συνεχίσουμε τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας  και τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε και θα παραμείνουμε κοντά τους γιατί θέλουμε να νιώθουν τον Σύνδεσμο σαν δεύτερη τους οικογένεια”. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί στα “Χανιώτικα νέα” της Δευτέρας και θα αναρτηθεί κι εδώ.  

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος 

Αριστερά ο Ιωάννης Γιανναδάκης, απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων που ήρθε δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης. Στη μέση ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων Νίκος Ξανθουδάκης και δεξιά ο απερχόμενος γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Σπύρος Μαυράκης που ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 

Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων που άρχισε μετά τις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, βρέθηκαν έγκυρα 288 ψηφοδέλτια από το σύνολο των εγγεγραμμένων μελών του Συνδέσμου. Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου συμμετείχαν για την εξελεγκτική επιτροπή τρία άτομα και για το Δ.Σ. εννέα άτομα. Παραθέτουμε τα ονοματεπώνυμα και τον αριθμό ψήφων που έλαβε έκαστο άτομο. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Σπυρίδων Μαυράκης                             249 

Ιωάννης Γιανναδάκης                             218 

Γεώργιος Τζανακάκης                             182 

Γρηγόριος Καλογιαννάκης                  135 

Αντώνιος Κουβαράκης                        112 

Ιωάννα Βενιανάκη                               108 

Ελευθέριος Παπουτσάκης                   106 

Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.  

Κωνσταντίνος Φουρναράκης               69 

Σεβαστή Αντωνακάκη                          61   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

Αντώνιος Τζαγκαράκης                         185 

Παναγιώτης Τζιμπογιάννης                   181 

Γεώργιος Μπλούκας                              157 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 5.30 το απόγευμα για να εκλέξει πρόεδρο.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com