Ανακοίνωση

Απονομή βεβαιώσεων διά βίου εκπαίδευσης στο Μάλεμε

 

 eparxiakofos.gr_image0033

Περισσότερες ειδικότητες και σεμινάρια αναμένεται να συμπεριληφθούν στο Κέντρο διά Βίου Μάθησης του Πλατανιά το προσεχές διάστημα όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής βεβαιώσεων φοίτησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαζί με πολλούς σπουδαστές αρκετός κόσμος καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης με δήλωσή του στα Μ.Μ.Ε. τόνισε τα εξής: « Είναι μια σημαντική εκδήλωση του Δήμου, είναι το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης και είχαμε την τύχη να το συστήσουμε από τους πρώτους Δήμους στη χώρα και νομίζω ότι στα χρόνια που πέρασε ειδικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο δούλεψε πάρα πολύ αποτελεσματικά από τη στελέχωση την οποία είχε, αλλά και από τον κ. Χάρη Μπομπολάκη εκ μέρους του Δήμου» για να συνεχίσει λέγοντας ότι «μας δόθηκε η ευκαιρία να βιώσουμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε τα πιστοποιητικά σε όλους όσους το παρακολούθησαν σε μια πολύ μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μαθήματα ξένων γλωσσών μέχρι μαθήματα εξειδίκευσης ακόμα και θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα κάποιου όπως μαθήματα φωτογραφίας ή και πρώτων βοηθειών. Διευθετήθηκαν δεκάδες σεμινάρια, δωρεάν φυσικά για όλους τους δημότες μας και σε πάρα πολλούς από αυτούς θα τους φανούν πάρα πολύ χρήσιμα στην επαγγελματική τους καριέρα γιατί θα πιστοποιήσουνε γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων».

Ο ίδιος συνεχίζοντας κατέληξε λέγοντας: «Ο στόχος μας είναι το επόμενο διάστημα όλη αυτή η γκάμα των σεμιναρίων να διευρυνθεί να μπούνε και άλλες ειδικότητες επειδή είναι συναφείς με τις επαγγελματικές δραστηριότητες που υπάρχουν στην περιοχή μας προκειμένου και να ενημερωθούν και να καταρτισθούν και να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες πολλοί συμπολίτες μας που τους είναι και απαραίτητες αλλά και πάρα πολλοί το θέλουν για τη δική τους αναβάθμιση των γνώσεων. Τα σεμινάρια δεν γίνανε σ’ ένα σημείο αλλά σε όλο το Δήμο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να πλησιάσουν όσο γίνεται πιο κοντά στο δημότη. Όπου υπήρχε απαραίτητος αριθμός καταρτιζομένων και συμμετασχόντων  στείλαμε ένα σεμινάριο».  

 Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η υπεύθυνη οργάνωσης στο Κέντρο Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Πλατανιά κα Μαρία Στρατινάκη καλωσορίζοντας τις πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, τον αιδεσιμότατο της Ενορίας Πλατανιά, τον κόσμο και όλους όσοι φοίτησαν και ήταν παρών στην εκδήλωση για να τους απονεμηθούν οι αντίστοιχες βεβαιώσεις, ενώ πιο νωρίς με δήλωσή της στα «Χ.Ν.» υπογράμμισε τα εξής: «Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2013 και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να απονείμουμε 380 πιστοποιητικά σε γυναίκες και άνδρες. Στα προγράμματα για την περίοδο 2013-2014 συμμετείχαν και αρκετοί που είναι μεγάλης ηλικίας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και τα νέα προγράμματα της περιόδου 2014-2015.

Στη συνέχεια η κα Μαρία Στρατινάκη ως συντονίστρια της εκδήλωσης έδωσε στους συνομιλητές της τον λόγο να αναφερθούν αναλυτικά στη δραστηριότητα που είχε το Κέντρο την προηγούμενη χρονιά αλλά και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν στη νέα. Αμέσως μετά έγιναν οι απονομές με πρώτους 30 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου που εκπροσώπησε ο διοικητής τους κ. Γεώργιος Κουμουδέλης, αντιπύραρχος.   

eparxiakofos.gr_image0034

eparxiakofos.gr_image0035

eparxiakofos.gr_image0036

eparxiakofos.gr_image0037

eparxiakofos.gr_image0038

eparxiakofos.gr_image0039

eparxiakofos.gr_image0040

eparxiakofos.gr_image0041

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com