Δευτέρα , 15 Ιούλιος 2024

“Αποκλεισμένο” από τη Σούδα το Ναυτικό Νοσοκομείο…

  

Με αφορμή τον οδικό αποκλεισμό από τη Σούδα που συμβαίνει στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης και παράπλευρα αυτού χώρο στάθμευσης και Λέσχη (ΛΥΣΚ) επανερχόμαστε στη σημασία των οδιογραμμών όπως και των διπλών συνεχόμενων διαγραμμίσεων. 

Οι οριογραμμές είναι συνεχείς μονές γραμμές, που καθορίζουν απλά τα άκρα του χώρου στον δρόμο. 

Η διπλή συνεχόμενη διαχωριστική γραμμή δύο αντιθέτων ρευμάτων κυκλοφορίας έχει την έννοια φυσικού τοίχους και δεν επιτρέπεται η παραβίαση από τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την οδό.   

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις φωτογραφίες που τραβήξαμε στην παλιά εθνική οδό έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης στη Σούδα διαπιστώνουμε ότι η διακεκομμένη οριογραμμή εισόδου και εξόδου στις Υπηρεσίες αυτές και στον χώρο στάθμευσης τους δεν δίνουν το δικαίωμα εισόδου στους οδηγούς που έρχονται από Σούδα και ούτε το δικαίωμα για όσους εξέρχονται να κατευθυνθούν ανατολικά. 

Καθημερινά  βέβαια συμβαίνει να παραβιάζονται οι διαγραμμίσεις από όλους, αλλά αν συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα μεταξύ εισερχομένου ή εξερχομένου οχήματος από τις προαναφερόμενες δημόσιες Υπηρεσίες ή τον χώρο στάθμευσης τους με οδηγούς που χρησιμοποιούν την οδό από και προς Σούδα, τι μέλλει γενέσθαι; 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος  

 Για ευχάριστες οικονομικές διακοπές στα Χανιά  

https://www.booking.com/hotel/gr/erotokritos-studios-chania.el.html

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com