Σάββατο , 2 Μαρ 2024

Από τον Αλέξανδρο Παπάγο μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ως “χώρα του φωτός” από αρχαιοτάτων χρόνων, η Ελλάδα, τόσο λόγω του δημοκρατικού της πολιτεύματος όσο και των αμέτρητων περιοχών φυσικού κάλλους που διαθέτει, έπρεπε στην πορεία του χρόνου, να έχει εξελιχθεί σε ένα επίγειο “παράδεισο”. 

Ωστόσο, η διαχρονική αδιαφορία υποστήριξης του δημοσίου συμφέροντος, που έχει ξεκινήσει μετά τον θάνατο του ήρωα πρωθυπουργού της Αλέξανδρου Παπάγου το 1955 και διαρκεί μέχρι σήμερα, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει οδηγήσει σε ένα “κατήφορο” στον τομέα της πολιτικής αλλά και της δημόσιας διοίκησης.   

Για μεν τον Αλέξανδρο Παπάγο και τον πατριωτικό του αγώνα ως στρατιωτικού και μετέπειτα πρωθυπουργού της Ελλάδας, θα διαβάσετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.onalert.gr/uncategorized/aleksandros-papagos-o-arxistrathgos-o-stratarxis-o-prwthupourgos/131017/

Για τον σημερινό πρωθυπουργό, θα ασχοληθεί ο ιστορικός του μέλλοντος. 

Εμείς, στα 28 χρόνια του αγώνα που κάνουμε, κρούομε για πολλοστή φορά τον κώδωνα του κινδύνου για ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που αφορά την γραφειοκρατία στην δημόσια διοίκηση και τον αναχρονισμό που διέπει τη νομοθεσία για τα κρατικά οχήματα, τις δαπάνες επισκευής τους και του εφοδιασμού καυσίμων από το εμπόριο, τονίζοντας ότι μετά την Αλέξανδρου Παπάγου περίοδο μέχρι σήμερα, επικρατεί “σκοτάδι”, το οποίο επιβραβεύουν όλες οι κυβερνήσεις και ο πολιτικός κόσμος. Έλεος!       

Γιάννης Η. Κάκανος 

Το κατάντημα ενός πρώην ισχυρού πολιτικού… 

https://eparxiakofos.gr/stin-kykloforia-to-24o-teychos-toy-period/ 

https://eparxiakofos.gr/stin-kykloforia-to-24o-teychos-toy-period/ 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com