Πέμπτη , 1 Ιούνιος 2023

Μικρά, μικρά από την πόλη και τα χωριά του Νομού Χανίων

 

Λάθη, παραλείψεις και εικόνες άσχημες για τον τόπο μας καταγράφουμε εντός και εκτός πόλεως των Χανίων. Επισημαίνοντάς τα, επιδιώκουμε να γίνει πιο όμορφος ο τόπος μας και να μειωθούν οι κίνδυνοι που μπορεί να επιφέρουν αυτές οι καταστάσεις.

http://www.haniotika-nea.gr/

 03.pdf Μικρά, μικρά

eparxiakofos_gr_0003

eparxiakofos_gr_0011

ΣΤΟ ΓΕΡΩ – ΛΑΚΚΟ ΚΕΡΑΜΙΩΝ

Αποκομμένη από πεζούς εξακολουθεί να παραμένει η εκκλησιά νεκροταφείο του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στο Γέρω – Λάκκο Κεραμιών εξαιτίας ενός μικρού ποταμού που διέρχεται κάθετα του αγροτικού δρόμου από και προς την εκκλησία.

………………………..

eparxiakofos_gr_0017

ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ

Για τις στοίβες με τα ξεχασμένα καλάμια που είχαν συγκεντρώσει τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων στην εκβολή του Κλαδισού ποταμού στο τέρμα της οδού Σελίνου Νέας Χώρας αναφερθήκαμε αρχές του τρέχοντα μήνα. Δυστυχώς, όμως, δεν έλαβαν οι αρμόδιοι υπόψη τους το σχόλιο για να τ’ απομακρύνουν με φορτηγά αυτοκίνητα. Προτίμησαν χθες το πρωί ν’ ανάψουν φωτιές και να φλομώσουν την συνοικία με καπνούς και να μείνουν τ’ αποκαΐδια τα οποία θα σκορπιστούν με τους ανέμους στην παραλία…

…………………

 

 

eparxiakofos_gr_0012

 

ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ  

Το κακό έχει παραγίνει με τις δολιοφθορές διαφόρων πινακίδων του Κ.Ο.Κ. και όχι μόνο αφού όπως άλλωστε έχουμε επισημάνει επανειλημμένα οι δολιοφθορείς άρχισαν να καταστρέφουν και τις πινακίδες ονομασίας οδών. Συγκεκριμένα η πινακίδα της οδού νοτιοανατολικά του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων που συνδέει τις Μουρνιές με τα Νεροκούρου και όχι μόνο έχει “μουτζαλωθεί” και δεν διακρίνεται η ονομασία της που λέει: “Οδός Χρήστου Ξενάκη”.  

eparxiakofos_gr_0013

Στην ίδια οδό δυτικά του Νοσοκομείου υπάρχει αυτή η υπερυψωμένη τσιμεντένια επιφάνεια πάνω στον δρόμο με μοναδική προειδοποίηση τα σημαιάκια αυτά που τοποθετήθηκαν πρόσφατα λόγω έργων στην οδό. Κάτι άλλο χρειάζεται το σημείο αυτό και όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο το καλύτερο… 

…………………….

eparxiakofos_gr_0015

 

Αριστερά της οδού Ελευθερίας στο δίχαλο αρχίζει η οδός Αγίου Νεκταρίου

eparxiakofos_gr_0016

ΟΔΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Μεταξύ άλλων κεντρικών οδών της πόλης μας που έχουν μεγάλη κίνηση πεζών και εποχούμενων είναι οι οδοί Ελευθερίας και Αγίου Νεκταρίου στο Πασακάκι οι οποίες, δυστυχώς, στερούνται πεζοδρόμησης ενώ υπάρχει στην περιοχή αυτή Δημοτικό Σχολείο.

 

Γιάννης Η. Κάκανος www.yanniskakanos.gr  

KAKANOS_AYTOKOLLHTA

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com