Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ένα Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας δεν είναι δυνατόν να “λειτουργεί” ως κατάστημα κράτησης. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατή η προσπάθεια να παραδώσουμε στον άτυχο ΑμεΑ Γιάννη ένα μικρό χαρτζιλίκι από τον κουμπαρά αγάπης της τάξεως των διακοσίων σαράντα (240) ευρώ και ούτε να παραληφθεί το ποσό αυτό από την υπάλληλο βάρδιας στην πύλη. Έλεος!

  

Σημείωση σύνταξης: Το άρθρο μας μεταβιβάστηκε άνωθεν και όχι μόνο όπως θα δείτε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

[email protected], [email protected], [email protected], Γραφείο Τύπου Ντόρας Μπακογιάννη [email protected], Πολιτικό Γραφείο Βασίλη Διγαλάκη [email protected], ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ [email protected], Κρήτη Μέρα25 [email protected], [email protected], [email protected], ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ [email protected], Ένωση Χανίων [email protected], ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ [email protected], Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Κρήτης [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

7 σχόλια

 1. Καμπουρακης Γιώργος

  κ. . Γιάννη ντροπή βεβαίως. Ενημερώστε την κα Βολουδακη η οποία επισκέφτηκε την δομή προ ημερών!!! (ίσως η μοναδική υποψήφια/ος βουλευτής) να δούμε την γνώμη και άποψη της.

 2. Κωνσταντίνος

  Δυστυχώς κάποιοι συνειδητά βάζουν εμπόδια…..Η Δομή υποχρεούται να κοινοποιήσει το πρωτόκολλο βάση του οποίου αρνείται την επικοινωνία του Παιδιού με άτομα . Συνιστά προσβολή η άρνηση άνευ αιτιολογίας της δομής σε άτομα που θέλουν να δουν το παιδί. Θα πρέπει να ενημερωθεί ο συνήγορος του πολίτη και η εισαγγελία.

  • Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία, ειρήνη, αγάπη, αλληλοσεβασμό και δικαιοσύνη “κράτος εν κράτη”, για να γίνει επιτέλους η χώρα μας ισχυρή και σεβάσμια χωρίς διαφθορά. Και για την συγκεκριμένη περίπτωση να αποδοθεί δικαιοσύνη και ουσιαστική υποστήριξη του άτυχου απροστάτευτου 20χρονου σήμερα Γιάννη που δυστυχώς μας απαγόρευσαν να δούμε και ακόμα να παραλάβουν ένα μικρό χαρτζιλίκι που συγκεντρώθηκε στον κουμπαρά αγάπης που είχε τοποθετηθεί για εκείνον.

 3. Κωνσταντίνος

  Πλέον τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν στο παρακαταθηκων και δανείων….

  • Χριστός Ανέστη με πολλές ευχές για τα καλύτερα στη χώρα μας. Μικρό το χρηματικό ποσό, ένα απλό χαρτζιλίκι για τον Γιάννη, αλλά δυστυχώς το ίδρυμα λειτούργησε με άλλο ρόλο. Ευελπιστώ να μου απαντήσουν τουλάχιστον στα δύο εμαιλ έχοντας αντιληφθεί το μέγα λάθος τους και να ορίσουν ημέρα και ώρα που θα μπορέσουμε να δούμε και να ευχηθούμε στο παιδί…

 4. Κωνσταντίνος

  Για την άρνηση της διοίκησης της δομής να επιτρέψει στον Γιαννάκη που βρίσκεται φιλοξενούμενος εκεί να του δώσουμε το μικρό αυτό πόσο που συγκεντρώθηκε, έχει ενημερωθεί ο ειρηνοδίκης για τις δικές του ενέργειες και ο συνήγορος του πολίτη, επίσης για τις δικές του ενέργειες. Μέχρι στιγμής η δομή καίτοι ενημερωμένη δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com