Κυριακή , 28 Μάϊος 2023

Ανακύκλωση απορριμμάτων από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Χανίων

 

Μια αξιόλογη δράση που συνεχιζεται για 4η χρονιά από την Ελληνική Αστυνομία αφορά στην ανακύκλωση απορριμμάτων για την οποία ενημερωθήκαμε χθες το πρωί από τον δραστήριο σύνδεσμο αποστράτων αστυνομικών Νομού Χανίων ο οποίος είχε συγκεντρώσει αρκετό υλικό για αυτό τον σκοπό. 

Μιλώντας στα “Χανιώτικα νέα” και στο “Επαρχιακό φως”  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Μαυράκης υπογράμμισε τα εξής: “Το μήνα Ιούνιο του 2022 μας ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, για την αξιόλογη πρωτοβουλία του Γεν. Γραμματέα και πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νου, σχετικά με την ανταποδοτική ανακύκλωση (Μάζεμα πλαστικών μπουκαλιών και αλουμινένιων κουτιών από μπύρες και αναψυκτικά).

Η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει από το έτος 2018 και το σύνολο των εσόδων που προκύπτουν από αυτή την δράση διατίθενται στα ανήλικα ορφανά και άγαμα τέκνα καθώς και στις ορφανικές οικογένειες του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο ιερός σκοπός, μας ευαισθητοποιεί και ξεκινήσαμε όλο το Δ.Σ. μαζί με πολλά μέλη μας να υλοποιούμε αυτή την δράση και προσπαθούμε συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου να βοηθάμε για ένα περιβάλλον με λιγότερα απόβλητα και παράλληλα την οικονομική ανάσα κάποιων συνανθρώπων μας που την έχουν απόλυτη ανάγκη.

Νιώθουμε πολύ όμορφα που κάνουμε αυτή την δράση η οποία γίνεται σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Χανίων.  Προσπαθούμε και εμείς να υλοποιούμε αυτά που πρεσβεύει η μεγάλη οικογένεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και που είναι η καλλιέργεια πνεύματος φιλαλληλίας, αλληλεγγύης και συναδελφικής αγάπης.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ευαισθητοποιηθούν όλα τα μέλη μας και η προσπάθειά μας αυτή θα βρεί πολλούς μιμητές” 

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com