Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αναστάτωση σε γειτονιά του Κουμπέ από δολιοφθορές σε ελαστικά οχημάτων!

 

eparxiakofos.gr_image0005

Αναστάτωση προκλήθηκε απόψε στους κατοίκους της οδού Κωνσταντίνου Κανάρη  όταν κάτοικος της ίδιας οδού, μετά τις 8.30 η ώρα προκάλεσε δολιοφθορές σε πάνω από 10 οχήματα που ήταν σταθμευμένα τρυπώντας με αιχμηρό αντικείμενο τα ελαστικά τους. Άμεση υπήρξε η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης συλλαμβάνοντας τον δράστη πριν προκαλέσει ακόμα περισσότερες φθορές. Όπως δήλωσαν στα «Χ.Ν.» και το “Επαρχιακό φως” κάτοικοι της οδού και της περιοχής πρόκειται για άτομο εξαρτημένο στα ναρκωτικά. Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι οι δηλώσεις κατοίκων της οδού που ρωτήσαμε. 

Ο παπα – Γρηγόριος Τζαγκαράκης είπε: «Ορισμένοι γείτονες που καθόταν στα μπαλκόνια τον είδαν που τρυπούσε τα λάστιχα και ειδοποίησαν την Αστυνομία που ήρθε και τον συνέλαβε».

Ο κ. Ελευθέριος Χριστοδούλου μας είπε ότι ο νεαρός όπως ήταν «σε έξαρση άρχισε να τρυπά με αιχμηρό αντικείμενο τα ελαστικά».

 

eparxiakofos.gr_image0010

eparxiakofos.gr_image0014

eparxiakofos.gr_image0013

35-20141010

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com