Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Καστέλι για να θαυμάσουν το καρναβάλι (Βίντεο και φωτογραφίες)

 

Με ξέφρενους ρυθμούς, πολύ κέφι και χιλιάδες κόσμο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στην κεντρική οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο Καστέλι η 7η αποκριάτικη καρναβαλική εκδήλωση χαράς και κεφιού. Μικροί και μεγάλοι θαύμασαν την όμορφη χιουμοριστική παρέλαση με τα 16 στολισμένα άρματα και τους εκατοντάδες καρναβαλιστές. Την αποκριάτικη εκδήλωση παρουσίασαν μασκαρεμένοι με πολύ επιτυχία ο Μανώλης Δερουκάκης και η Άννα Παπακωνσταντίνου. Διοργανωτές του Καρναβαλιού ήταν ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και η Καρναβαλική Επιτροπή. 

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κισάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, Κισαμίτες , φίλους και ξένους που τίμησαν την Κίσαμο με την παρουσία τους για να επισημάνει, μεταξύ άλλων ότι « η Κίσαμος ανοίγει και πάλι σήμερα την αγκαλιά της για να υποδεχτεί όλους εσάς που κόντρα στα μηνύματα των καιρών ήρθατε στην Κίσαμο να γλεντήσουμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε, να φύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και κυρίως να διατρανώσουμε την πίστη και τη θέλησή μας, ότι η ελπίδα δεν χάθηκε και ότι μπορούμε να βρούμε δύναμη να κρατηθούμε όρθιοι, να ανοίξουμε μια χαραμάδα στο κλειστό παράθυρο της  απαισιοδοξίας και να χαμογελάσουμε στη ζωή». 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com