Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Καλεσμένος στην εκπομπή της τηλεόρασης “ΚΥΔΩΝ” με το δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη – Βίντεο

Απρόσμενη αλλά ευχάριστη έκπληξη η πρόσκληση του εκλεκτού δημοσιογράφου και παρουσιαστή ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ κ. Μανώλη Κονσολάκη να παραστώ στην εκπομπή “60 λεπτά” που παρουσιάζει ο ίδιος.  Με αφορμή, λοιπόν, το «Επαρχιακό φως» που κυκλοφόρησε ως συλλεκτικό τεύχος τον Ιανουάριο, συζητήσαμε πολλά και διάφορα που αφορούν την ενδοχώρα του Νομού και του νησιού μας γενικότερα, επειδή η  ύπαιθρος της Κρήτης, οι μυρωδιές και τα χρώματα της, τα καλντερίμια των χωριών, τα ρυτιδωμένα πρόσωπα των κατοίκων τους, τα ήθη, τα έθιμα , η ιστορία, οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό.
Η χλωρίδα και η πανίδα τους είναι ακόμη ζωντανή όπως ζωντανοί είναι και οι κάτοικοί τους, οι οποίοι, συνεχίζουν την παράδοση, συμμετέχουν ακόμα στον παραδοσιακό γάμο, πανηγυρίζουν τον Άγιο προστάτη της περιοχής τους με όλες τις τιμές που του πρέπει, αλλά και πενθούν με το πένθος του χωριανού…
Μα το κυριότερο όμως, ανοίγουν διάπλατα τα σπίτια τους – πολλά από αυτά φτωχικά – και πάντα μας καλωσορίζουν. Αυτή είναι η Κρήτη. Γι’ αυτήν την Κρήτη θα δείτε τώρα  και στην  εκπομπή της τηλεόρασης «ΚΥΔΩΝ» με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κονσολάκη. Η βιντεοσκόπηση προβλήθηκε στις 5 Απριλίου 2013.
Σημείωση: Στο πρόσωπο μου είναι εμφανής η στεναχώρια εξαιτίας της βλάβης του καινούργιου υπολογιστή μου (λάπτοτ) λίγα λεπτά πριν ν’ αρχίσει η εκπομπή. Εντελώς, διαφορετική, όμως, θα ήταν η διάθεση, αν δεν είχε συμβεί αυτή η ατυχία. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com