Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τιμητικές απονομές στην κοπή βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων

Μια ωραία μουσικοχορευτική εκδήλωση με τιμητικές απονομές σε δέκα παλιά μέλη του πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων το βράδυ του Σαββάτου στο  κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης Lido Royal στα Τσικαλαριά κατά την διάρκεια  κοπής της βασιλόπιτας του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Γεώργιος Κονταξάκης, οι αντιδήμαρχοι Χανίων Μιχάλης Τσουπάκης και Γιάννης Νικηφοράκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων Γιάννης Παυλάκης, Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου κ. ά.

Με χαιρετισμό και ευχαριστίες καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Γεώργιος Τοπολιανάκης, εκφράζοντας ακόμα πολλές  ευχαριστίες στους χορηγούς που συνέδραμαν οικονομικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης για να αναφερθεί στη συνέχεια στη δραστηριότητα του Συλλόγου υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Πρέπει να αγωνιζόμαστε ενωμένοι, μονιασμένοι και να χειριζόμαστε δημιουργικά τις διαφωνίες μας. Με ευπρέπεια και διάθεση προσφοράς, έχοντας κατά νου ότι όλοι εργαζόμαστε πρωτίστως για το κοινό όφελος εμπόρων και καταναλωτών στην πόλη μας», για να τονίσει ότι «σε περιόδους κρίσης δεν αρκεί απλώς να προσπαθείς. Πρέπει να αναζητάς διαρκώς νέες ιδέες, νέους τρόπους, νέες απαντήσεις στα προβλήματα. Όταν όλα αλλάζουν πρέπει να αλλάζουμε κι εμείς. Να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες, στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και δυνατότητες των καταναλωτών, να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά στα σημεία των καιρών και στο μέλλον που είναι ήδη ορατό…».

Ο κ. Τοπολιανάκης αναφερόμενος στη συνέχεια στους παλιούς συναδέρφους τους επαίνεσε την προσφορά τους επισημαίνοντας ότι « αναγνωρίζουμε και τιμάμε την προσφορά τους στο Χανιώτικο εμπόριο, αλλά και για όλα όσα κατάφεραν και όσα ακόμα μας άφησαν παρακαταθήκη…».

Ακολούθησαν δέκα βραβεύσεις σε παλιούς εμπόρους που έδωσαν την σκυτάλη για συνέχεια στα παιδιά τους και η εκδήλωση συνεχίστηκε  με την κοπή της βασιλόπιτας, πλούσιο μενού και  μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.   

Γιάννης και Ηλίας Κάκανος

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής επιδίδει τιμητική διάκριση στον Γεώργιο Καμηλάκη
Ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Κονταξάκης επιδίδει τιμητική διάκριση στον παλιό έμπορο Γιάννη Ντιλή, πρόεδρο συνταξιούχων εμπόρων
Ο αντιδήμαρχος Χανίων Μιχάλης Τσουπάκης επιδίδει τιμητική διάκριση στον Γιάννη Πλευράκη  
Ο αντιδήμαρχος Χανίων Γιάννης Νικηφοράκης επιδίδει τιμητική διάκριση στον Μιχάλη Γεωρβασάκη  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com