Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων

 

 

Η ετήσια καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των ένστολων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα  του 4ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων με μεγάλη συμμετοχή αστυνομικών οικογενειών.

Για την εκδήλωση αυτή δήλωσε στα «Χ.Ν.» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Γιάννης Ζερβός τα εξής: “Από φέτος για πρώτη χρονιά μαζί με την Αστυνομική Διεύθυνση και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών συνδιοργανώσαμε την εκδήλωση η οποία έχει σκοπό να προσφέρει ψυχαγωγία και χαρά στα παιδιά όλων των συναδέλφων μας με την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση σκιών.  Και δοθείσης της ευκαιρίας, να βρεθούμε όλοι οι εκτός υπηρεσίας συνάδελφοι σ’ έναν οικείο χώρο ν’ ανταλλάξουμε ευχές για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά  με τον ερχομό του νέου έτους. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, στις οικογένειές τους και στους πολίτες των Χανίων και του Νομού που υπηρετούμε με ευσυνειδησία, χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και παρά την δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, να είναι ευτυχές και δημιουργικό το 2012.  



Στιγμιότυπα από την όμορφη εκδήλωση και τα δώρα που δόθηκαν σε όλα τα παιδιά.


Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com