Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Υπάρχει χρόνος σωτηρίας για την χώρα

“ Όποιος τα ύστερα μετρά προτού κοντά σιμώσει αυτός δεν ημπορεί ποτέ να υστερομετανιώσει”, λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία. Αναμφισβήτητα, λοιπόν, θα ήταν πολύ πιο ανώδυνα τα όποια μέτρα για τον λαό αν από τον πρώτο χρόνο η κυβέρνηση προέτρεπε την μείωση του αριθμού των βουλευτών στον ελάχιστο, που είναι οι (200) διακόσιοι και από αυτούς να σχηματιζόταν μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα συνέχιζε το νοικοκύρεμα… μπήγοντας το νυστέρι στο απόστημα του κρατικού μηχανισμού. Δεν το έπραξε, δυστυχώς και γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι με τις επανειλημμένες καταστάσεις που προκάλεσαν οι απανωτές απεργίες με αποκορύφωνα την προχθεσινή. Σοβαρά εθνικά και οικονομικά θέματα, ξαναλέμε, πρέπει να ψηφίζονται έτσι όπως ακριβώς εκλέγουμε τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Όλα, όμως, είναι αναστρέψιμα έστω και τώρα κάνοντας την αρχή με εθελούσιες αποχωρήσεις οι παλιοί κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποι… Πάνω απ’ όλα η Ελλάδα και όχι το προσωπικό συμφέρον. Καταγράφουμε τα ονοματεπώνυμα των 28 βουλευτών που υπογράφουν το κείμενο εθνικής σωτηρίας. Ηλίας Θεοδωρίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Όλγα Ρεντάρη, Σάββας Εμινίδης, Στάθης Κουτμερίδης, Παύλος Στασινός, Νίκος Τσώνης, Αγγελος Μανωλάκης, Γιώργος Κασσάρας, Φραγκίσκος Παρασύρης, Θόδωρος Παραστατίδης, Βασιλική Τσόνογλου, Δημήτρης Παπουτσής, Θανάσης Παπαδόπουλος, Μαρία Θεοχάρη, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Αμοιρίδης Αργύρης Λαφαζάνης, Ελένη Τσαούση, Χρήστος Μαγκούφης, Χρήστος Χάϊδος, Μιχάλης Παντούλας, Γιώργος Φραγγίδης και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

Σχόλια
Ηρώων Αίμα σχολίασε:
October 26th, 2011 at 14:04
Απ’ αυτούς τους 28 βουλευτές, βγήκε έστω και ένας να παραιτηθεί της αποζημιώσεως και των λοιπών έξτρα; Προφανώς όχι. Μία υπογραφή σε χαρτί, όταν δεν αγγίζει την τσέπη, δεν κοστίζει τίποτα. Τσάμπα μάγκες είναι όλοι. Στην πράξη φαίνονται όσοι έχουν τσίπα και συναισθάνονται πού κατάντησαν τον τόπο. Αλλά το ψάρι βρωμά από το κέφάλι. Ο γερο-Παπούλιας, που είναι μόλο συμβουλές, γιατί δεν παραιτείται από τον μισθό του, ο οποίος και τεράστιος είναι (μεγαλύτερος απ’ αυτόν του Ομπάμα) και τσάμπα του καταβάλλεται, αφού ο ρόλος του είναι εντελώς διακοσμητικός.
Αντί λοιπόν να δίνει “πατρικές” συμβουλές”, εγώ θα τον παραδεχόμουν, αν έλεγε “μου αρκεί η βουλευτική σύνταξη. Κάθομαι, κινούμαι, φρουρούμαι, τρώω, πίνω δαπάναις του ελληνικού δημοσίου, τι να κάνω τις επί πλέον € 430.000, που μου δίνουν”;

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com