Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τιμητική εκδρομή και εγκαίνια γραφείων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στη Γαύδο (11/12-9-2012)

 

 

 

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη και τιμητική για την αδικημένη Γαύδο εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο  της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), όπως πληροφορηθήκαμε από το παρακάτω πολυτελέστατο τριμηνιαίο έντυπο περιοδικό «ΔΥΝΑΜΗ» της (Ι.Ρ.Α.)  Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων από ένστολους πολίτες των Τοπικών Διοικήσεων Κρήτης είναι και τα εγκαίνια γραφείου τους στη Γαύδο. Περισσότερα θα διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό.

 

Οδοιπορικό στην νήσο Γαύδο

 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ –  ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΡΙΘ: 2/52/ 390                                                      Χανιά 23 Αυγούστου 2012

ΘΕΜΑ: < ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΓΑΥΔΟ- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ -2ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ-ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Δ. Ε. Α ΚΡΗΤΗΣ >

 

1.-Το Διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) υλοποιώντας τις αποφάσεις της 3ης Παγκρήτιας Φιλικής Συνάντησης που έγινε την 29/04/2012 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, και στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων αλλά και της ευαισθησίας του για τους συναδέλφους και πολίτες που ζουν ,τιμούν την χώρα μας και κρατούν Θερμοπύλες, αποφάσισαν ομόφωνα την διοργάνωση οδοιπορικού- 2ήμερης εκδρομής στην ακριτική μας Νήσο Γαύδο την 11/12-09-2012.

2.-Επίσης αποφάσισε ομόφωνα την δημιουργία γραφείου της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών το οποίο θα εμπλουτίσει με έντυπο υλικό , αναμνηστικά της Ι.Ρ.Α. –και φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ.

3.-Με την ευκαιρία αυτή η Τοπική Διοίκηση Χανίων πραγματοποιεί κάλεσμα συνάντησης-φιλίας στο πανέμορφο Νησί της Γαύδου μεταξύ των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κρήτης και φίλων αυτών.

4.- Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε εγκαίρως τα μέλη των Δ. Σ. σας και απαντήσετε σε εμάς έως την 31-08-2012 το αργότερο με ακριβή αριθμό συμμετοχών (ενηλίκων –παιδιών) προκειμένου πραγματοποιήσουμε τις κρατήσεις θέσεων (ΑΚΤΟΛΟΙΚΆ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ-ΞΕΝΩΝΕΣ) στα τηλέφωνα :

28210-25748 & 6944264409 κ. ΠΕΡΡΑΚΗ Ιωάννη

5.-Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στο οποίο κοινοποιείται παρούσα, παρακαλείται στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, στην αποστολή αποθεματικού έντυπου υλικού και αναμνηστικών για τον παραπάνω σκοπό.  Με φιλικούς χαιρετισμούς

SERVO PER AMIKECO       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος – Περράκης Ιωάννης        Η Γενική Γραμματέας – Βιγλάκη Ελένη             

6944264409                                               6973372767   

 

 

Χανιώτικα νέα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 σελίδα 30.

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com