Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Την γνωρίζατε πολύ καλά τη διαφθορά κύριε Μαρκογιαννάκη!

 

 
Με αφορμή τη δημόσια δήλωση του τέως υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη η οποία δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 σελίδα 17 στα «Χανιώτικα νέα» αισθάνομαι την ανάγκη να του υπενθυμίσω ότι: Την περίοδο που το πρώην κόμμα του ήταν στην αντιπολίτευση κατέθεσε ερώτηση στη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής υπερασπιζόμενος τον προσωπικό μου αγώνα κατά της διαφθοράς σχετικά με τις αναχρονιστικές νομοθεσίες για την ρύθμιση της  κυκλοφορίας των κρατικών οχημάτων.  Αργότερα, που έγινε  υφυπουργός  αυτά που ζητούσε να εφαρμοστούν… χτυπώντας την κρατική διαφθορά ως βουλευτής της αντιπολίτευσης, τα ξέχασε. Το ίδιο είχε κάνει και ένας άλλος Χανιώτης πολιτικός, ο Σήφης Βαλυράκης, που χρημάτισε μάλιστα και Υπουργός Δημόσιας Τάξης. Την διαφθορά στο κράτος εσείς οι πολιτικοί την καλλιεργήσατε προς χάριν των πελατειακών σχέσεων αλλά ο λαός πλήρωνε τα…σπασμένα.

Τέλος πάντων, έστω και αργά, κάλα λέτε ότι είναι καιρός να κάνετε την αυτοκριτική σας μήπως πάτε στα σπίτια σας για να απαλλαγούμε από περισσότερα λάθη και εκ δόλου παραλείψεις σας.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com