Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συνεχίζονται οι προπηλακίσεις πολιτικών προσώπων

Πάνε να καθιερωθούν «μόδα» οι αποδοκιμασίες των πολιτικών αφού εξακολουθούν να συμβαίνουν τόσα και τόσα σε βάρος τους εξαιτίας της σημερινής κατάστασης – κατάντημα – της χώρας. Όμως, είναι γεγονός ότι από τη μεταπολίτευση και μετά φέρουν μεγάλες ευθύνες όλοι οι πολιτικοί και όχι μοναχά οι εκάστοτε κυβερνητικοί. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του πνεύματος της «Καλλικρατικής» νομοθεσίας έπρεπε το νοικοκύρεμα του κράτους να είχε αρχίσει από την κορυφή με παραδειγματικές τιμωρίες και κατάσχεση περιουσιών όλων όσων κατείχαν αξιώματα και θέσεις στην κρατική μηχανή…


Στη συνέχεια να… έμπηγαν το νυστέρι βαθιά στο απόστημα του αναχρονισμού της δημόσιας διοίκησης κι αν χρειαζόταν ας προχωρούσαν παρακάτω και όχι κατευθείαν στη μεσαία τάξη και τη φτωχολογιά με τους συνταξιούχους.  Κι ενώ σήμερα βλέπουμε να προπηλακίζονται τόσα πολιτικά πρόσωπα, η Βουλή εξακολουθεί να λειτουργεί με τον ανώτατο αριθμό των 300 βουλευτών που ορίζει το Σύνταγμα ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει και με τον κατώτατο αριθμό που είναι οι 200 για τους οποίους επιβάλλεται στο εξής ν’ απαγορεύεται να χρησιμοποιούν στα πολιτικά τους γραφεία αποσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους και ένστολους της ΕΛ.ΑΣ. «Πρόσω» λοιπόν, και μάλιστα ολοταχώς σε κοινοβουλευτικό ανασχηματισμό με οικουμενική κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα.  

Ενδιαφέροντα άρθρα μας για την πολιτική μπορείτε να διαβάσετε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:   

 http://www.eparxiakofos.gr/arthografia/arthra/1108.htm

 

http://www.eparxiakofos.gr/reportaz/synenteykseis/700.htm 


……………………

 

 

 


Η πρώτη σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα του Νομού Χανίων.


……………


 

 

Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗ σχολίασε:
    April 26th, 2011 at 19:52

    χούντα μας χρειάζεται…
    τότε και μόνον τότε οι δυνάμεις καταστολής, ο στρατός και το κράτος γενικότερα λειτουργούσε σωστά!

  2. Νίκος σχολίασε:
    April 26th, 2011 at 21:47

    Πριν από τη Χούντα οι πολιτικοί μάλωναν μεταξύ τους ενώ μετά τη Χούντα το…έπαιξαν φωτεινοί αστέρες. Κάπου έχεις δίκιο κυρία Στεφανία. Ήμουν φαντάρος τότε και θυμάμαι ότι ο πρώτος ίσως και ο δεύτερος χρόνος ήταν με πολλά έργα και χαριστικά δάνεια αλλά η συνέχεια οδυνηρή για το έθνος. Από εκεί και μετά πάλι έγιναν περισσότερα κακά παρά καλά στον τόπο για να φτάσουμε σήμερα να ψωμοζητάμε… εξαιτίας των καρχαριοειδών και άλλων οργανισμών του ωκεανού της Βουλής. Πολλούς ψαράδες χρειάζονται τα παγωμένα και μανιασμένα ωκεάνια αυτά νερά με καλές γνώσεις στα σκυλόψαρα και τα τεράστια μαλάκια που τρέφονται και αναπαράγονται ανησυχητικά!

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com