Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Τετραήμερη έκθεση παρουσίασης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αρκετός κόσμος προσέρχεται στην έκθεση παρουσίασης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που άρχισε να λειτουργεί από τις 13 του μήνα. Διοργανωτής είναι ο Παύλος Κορκίδης, που μας είπε τα εξής: “Επαναλαμβάνεται και φέτος η έκθεση με θεματολογία και παρουσίαση μηχανημάτων εξοικονόμησης ενέργειας  με 12 εκθέτες από τις πιο επώνυμες επιχειρήσεις των Χανίων για εναλλακτικές μορφές γενικά στην θέρμανση, ψύξη, υγραεριοκίνηση οχημάτων κλπ., η οποία θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου. Είναι το φλέγον θέμα που… καίει τον κόσμο αυτή την περίοδο και έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε αξιόλογες επιχειρήσεις…”.

Στιγμιότυπα από την έκθεση.   

 

Η διαφήμισή σας στο Επαρχιακό φως συμφέρει και αποδίδει:

 

Εδώ θα δείτε το πρώτο μας συλλεκτικό λεύκωμα. 

https://eparxiakofos.gr/%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CF%89/

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com