Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: Δράσεις με καθαριότητα από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

 

 
Την πλατειά Νέων Καταστημάτων ή Πλατειά 1866 επέλεξε το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ως αρχή σήμερα Σάββατο 19 Μαϊου 2012 για δράσεις καθαριότητας σε όλη την πόλη με φύτευση αρωματικών βοτάνων, ενδημικών φυτών και τη συντήρηση των παγκακιών για μια εντελώς διαφορετική αισθητική του φυσικού περιβάλλοντος της κεντρικής πλατείας στην πόλη μας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δρώμενα και θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Μονάδα Συμβουλευτικής Χανιών ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, στο Τηλ. 28210-87040 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα εθελοντές του Δήμου Χανίων καθάρισαν την ακτή από το πρώην ξενοδοχείο Ξενία μέχρι την Νέα Χώρα.

 
Σημείωση: Το ρεπορτάζ θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα στα Χανιώτικα νέα και θα αναρτηθεί κι εδώ με πολλές φωτογραφίες αυτής της  όμορφης δραστηριότητας.

 

 


…………………………………

 

Και οι εθελοντές του Δήμου κάτω στο πρώην Ξενοδοχείο Ξενία.

 


Το ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα εδώ:

https://eparxiakofos.gr/%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9/

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com