Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Ο Μανώλης Κονταρός επισκέφθηκε το ΕΠΑΛ Βρυσών Αποκορώνου Χανίων

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ Βρυσών στο γνωστό και αγαπητό καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής Μανώλη Κονταρό την  Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο σχολείο τους. Ο κ. Κονταρός μίλησε  στα παιδιά για το τροχαίο ατύχημα που του έτυχε πριν από ένα χρόνο στην Αθήνα, για τις πρώτες μέρες της νοσηλείας του, το σύστημα υγείας στη Γερμανία, το ρόλο της οικογένειάς του και των φίλων του στην προσπάθειά του για να σταθεί και πάλι όρθιος.  Εκμυστηρεύτηκε επίσης τον πόθο του να ανταποκριθεί στις ανάγκες του επαγγέλματός του. Χαρακτηριστικά, άλλωστε, είναι τα παρακάτω λόγια του. “Έπρεπε να μου τύχει στη ζωή αυτή ή άτυχη στιγμή για να δω πόση αξία έχει  η ίδια μου η ζωή, ο ίδιος μου ο εαυτός οι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι, γυναίκα,  παιδιά, γονείς…”
Στο τέλος της συζήτησης αφού παρακάλεσε τους μαθητές και τις μαθήτριες να προσέχουν και να σέβονται τον ΚΟΚ είτε οδηγούν είτε κυκλοφορούν πεζοί, τους τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες του και εκείνα του απάντησαν με το ριζίτικο «Ο Αετός».

Χανιώτικα νέα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 σελίδα 22.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com