Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι απειλές του υπουργού με την μεγαλύτερη ασφάλεια…

 https://eparxiakofos.gr/?p=520

 


“ Και να χτυπάνε τα τηλέφωνα…”, εξαιτίας μιας δήλωσης που πραγματικά σοκάρει…, βγαλμένη από τα χείλη του πιο καλά φρουρούμενου πολιτικού στην Ελλάδα, του υπουργού προστασίας του πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: “«Για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς τους προειδοποιώ. Μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Ότι ισχύει για μένα ισχύει και για κάθε συνάδερφο μου, που δέχτηκαν επιθέσεις βίας επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στα πλαίσια της εντολής του ελληνικού λαού»”.  

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, που θα μας οδηγήσει αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ αγανακτισμένων και πολιτικών αφού  με τα σκληρά και παντελώς άδικα φορολογικά μέτρα σε βάρος της ανυπεράσπιστης φτωχολογιάς δεν πρόκειται να ωφεληθεί η χώρα. Για παράδειγμα, επισημαίνουμε τις πρωτοφανείς φθορές που ήδη έχουν προκληθεί σε πολλά γραφεία του ΠΑΣΟΚ καθώς και  σε βάρος δημόσιας περιουσίας. Ψυχραιμία χρειάζεται απ’ όλους και πρωτίστως μια μικρή σε αριθμό αντιπροσώπων βουλή. Με λιγότερους βουλευτές πιο γρήγορα θα επανέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη!

 

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com