Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οινογευσίες στον Πλατανιά Χανίων

Ένα όμορφο απόγευμα απόλαυσαν σήμερα στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά πολλοί επισκέπτες, έλληνες και ξένοι με διάθεση για δοκιμή διάφορων εκλεκτών εμφιαλωμένων οίνων με τίτλο “Discover Cretan Savors” που παράγονται από οινοπαραγωγούς της Κρήτης και παρουσίασε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών – Επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά σε  συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Χανίων – Ρεθύμνου.

  



 

Για την εκδήλωση αυτή που εντυπωσίασε  όλους τους επισκέπτες, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλατανιά κ. Κωνσταντίνος Πρώϊμος, δήλωσε τα εξής: “Κάνουμε αυτή την εκδήλωση επειδή από τους καταστατικούς μας στόχους ήτανε η σύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα και ξεκινάμε με τα κρασιά επειδή θεωρούμε ότι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας από ανθρώπους που έχουν μεράκι στην καλλιέργεια αμπελώνων για την παραγωγή τοπικών οίνων εκ των οποίων πολλές φορές οι ποιότητες τους διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς. Απόψε εγκαινιάζουμε μια σειρά εκδηλώσεων αφιέρωμα στα κρητικά προϊόντα και θ’ ακολουθήσουν πολλές άλλες όπως με το λάδι, τα κρητικά βότανα…”.   

 






Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com