Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Καθαρισμός πάρκου από προσκόπους στα Χανιά

Όπως συμβαίνει στα περισσότερα πάρκα αναψυχής που υπάρχουν στην πόλη μας έτσι και το “Φράγκικο” έχει τα χάλια του με διάφορες ακαθαρσίες αλλά και βαψίματα που προκαλούν ορισμένοι που παριστάνουν τους ζωγράφους. Ακόμα, συμβαίνει ν’ αφοδεύουν στα πάρκα τα ζωάκια φιλόζωων όπως και πολλά άλλα που κυκλοφορούν αδέσποτα. 


Για τον ευπρεπισμό, λοιπόν, του πάρκου στο Φράγκικο κοιμητήριο της πόλης μας το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χανίων ανέλαβε να προβεί το απόγευμα του Σαββάτου στην καθαριότητα του προαναφερόμενου πάρκου τοποθετώντας μάλιστα και πληροφοριακές πινακίδες. Την ομάδα συνόδευαν η αρχηγός του Συστήματος κα Αλίκη Μπαντή με συντονιστή της δράσης τον κο Κίμωνα Κίτρινο, ο οποίος, μας είπε τα εξής: “Είμαι φοιτητής και βρίσκομαι στην πόλη σας τρία χρόνια αλλά στον προσκοπισμό έκλεισα τα δώδεκα. Η ομάδα μας αποτελείται από παιδιά διαφόρων ηλικιών με τα μικρότερα να πηγαίνουν στην Στ΄ τάξη του Δημοτικού, ενώ τα μεγαλύτερα πηγαίνουν στην Γ΄ Γυμνασίου. Θα προβούμε στην καθαριότητα του πάρκου, η οποία συμπεριλαμβάνει ακόμα και τα περιττώματα των ζώων. Στη συνέχεια θα τοποθετήσουμε πληροφοριακές πινακίδες για να ενημερώνονται οι επισκέπτες ότι πρέπει να σέβονται το περιβάλλον. Είναι υποχρέωση όλων μας η καθαριότητα και η προστασία των δημόσιων χώρων. Το καλεί ο πολιτισμός και το δημόσιο συμφέρον”.  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com