Τρίτη , 19 Μαρ 2024

Η Σπίνα Σελίνου όταν ακόμα δεν είχαν κάνει σχεδόν τίποτα για το χωριό

Ένα σχόλιο

  1. Ιωάννα Καζακου

    Αγαπητέ κύριε Κάκανε,

    Ονομάζομαι Ιωάννα Καζάκου και επικοινωνώ σχετικά με ένα δημοσίευμά σας στις 16/07/2008 στα Χανιώτικα Νέα, με αφορμή τα εγκαίνια του μικρού λαογραφικού μουσείου στον Βατόλακκο.
    Η μητέρα μου, Ελευθερία Δερμιτζάκη-Καζάκου και ο αδελφός της Δημήτριος Δερμιτζάκης, ιδιοκτήτες του κτιρίου αυτού, με παρέπεμψαν σε εσάς, τώρα που ανακατασκευάζουμε την ιστοσελίδα μας και προσπαθώ να συγκεντρώσω το υπάρχον υλικό.
    Η παρουσία σας στα εγκαίνια του Μουσείου και το δημοσίευμά σας (ενημερώθηκα μάλιστα ότι τραβήξατε ο ίδιος τις φωτογραφίες) έχει αποτυπωθεί στη μνήμη της οικογένειάς μου ως ένα πολύ σημαντικό γεγονός και η μητέρα μου είχε φυλάξει το φύλλο της εφημερίδας στο προσωπικό αρχείο της. Δυστυχώς εγώ δεν είχα μπορέσει να παρευρεθώ.
    Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να μας παραχωρηθεί το pdf της δημοσίευσης εκείνης για να την αναρτήσω στην ιστοσελίδα μας, καθώς και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που είχατε τραβήξει την ημέρα εκείνη. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι το όνομά σας θα αναφερθεί με σαφήνεια, καθώς και link στον ιστότοπο που θεωρείτε αντιπροσωπευτικότερο της δουλειάς σας.

    Είμαι σε αναμονή της απάντησής σας.

    Με εκτίμηση,

    Ιωάννα Καζάκου

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com