Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η βασιλόπιττα στο Ίδρυμα Ανιάτων Χανίων


 

 

 
Παρέα με συγγενείς, του προσωπικού και της  διοικήτριας του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων ευλογήθηκε και κόπηκε χθες το βράδυ 9-Ιανουαρίου 2012 η βασιλόπιττα του Θεραπευτηρίου από τον μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης  και τους  κληρικούς της Ενορίας του Αγίου Ιωάννου.

 


Για την τελετή ευλογίας της βασιλόπιτας η διοικήτρια του Ιδρύματος κα Αμαλία Μπασιά υπογράμμισε τα εξής: “Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η τοπική Εκκλησία δια του μητροπολίτου, του  πρωτοσύγκελου και των ιερέων της Ενορίας με την ομάδα των εθελοντών ήρθαν να ευλογήσουν και να κόψουν την βασιλόπιττα που φέρανε για να δώσουν χαρά στους παππούληδες, στις γιαγιάδες και σε κάθε ηλικίας ασθενείς που φιλοξενούμε στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν  σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έμπρακτα ότι η τοπική Εκκλησία συμπάσχει με τους ανθρώπους που πάσχουν, συμπάσχει με τους μοναχικούς και έτσι στο πρόσωπο των ασθενών μας και στο Ίδρυμα ξαναγεννιέται ο Χριστός. Χρόνια πολλά και με υγεία σε όλους τους ανθρώπους κι’ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Ιδρύματος για το μέγιστο ενδιαφέρον που καταβάλλουν καθημερινά”.

 

 


  Στιγμιότυπα από το Ίδρυμα και την ευλογία της βασιλόπιττας.

 

Χανιώτικα νέα, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 σελίδα 27.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com