Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δικτύου Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης «ΠΡΑΞΕΙΣ ΖΩΗΣ» – Τα Χριστούγεννα έρχονται και πολλοί συνάνθρωποι μας θέλουν αγάπη!

 


Μια υπέροχη κοινωνική προσπάθεια υπέρ των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, κάνουν  οι *Πράξεις Ζωής* και θέλουν την βοήθεια  και την στήριξη μας.   Έως και τις 5 Δεκεμβρίου  μπορείτε να στέλνετε  ότι μπορείτε – από νόστιμες σπιτικές λιχουδιές, μαρμελάδες, γλυκά  του κουταλιού, κουλουράκια  και ότι όμορφη χειροτεχνία θέλετε.  Θα γίνει το ομορφότερο Bazaar στις 10 Δεκεμβρίου και όλα τα έσοδα θα διατεθούνε για εκατοντάδες περιπτώσεις που μας έχουν ανάγκη !!  Μπορούν  ακόμη τα δώρα να παραληφθούν από τον χώρο σας.  Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  2109347311 & 6956 096 115.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ στο παρακάτω  λινκ για να γνωρίσετε τις “ Πράξεις Ζωής”  και να βοηθήσετε με όποιον  τρόπο  θέλετε!

www.praxeiszois.org

Πράξεις Ζωής – Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης | Ποιοι Είμαστε – Πράξεις Ζωής – Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης, Αστικός Μη κυβερνητικός Οργανισμός

 

………………………………………………………..

 
Από τον τοίχο της φίλης Γεωργίας Θεοχαρίδου στο facebook

 

Γιατί Μπορούμε; | Μπορούμε!

www.boroume.gr

Το “Μπορούμε” είναι μία πρωτοβουλία εθελοντών και εταιρειών εστίασης που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό, με τη στήριξη του Ιδρύματος Τράπεζα Τροφίμων.

Αγαπητή μας φίλη.

 Η ευαισθησία σας σε τόσες προσπάθειες κοινωνικής βοήθειας που πρωτοστατείτε για οικογένειες ή άτομα που έχουν ανάγκη δείχνει τον μαλαματένιο εσωτερικό σας κόσμο. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να κοινοποιήσω την προσπάθεια σας στον τοίχο μου και να την αναρτήσω και στο Επαρχιακό φως ως συνέχεια πρόσφατου ρεπορτάζ.

 Με εκτίμηση

 www.yanniskakanos.gr

 

 https://eparxiakofos.gr/?p=520

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com