Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Γονείς βάφουν το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής Χανίων

 

 

 

Κι ενώ το 12ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας ή Χρυσοπηγής όπως συνηθίζεται να λέγεται εξαιτίας της παρακείμενης γυναικείας Ιεράς Μονής ανήκει στα πολύ καθαρά σχολεία του Νομού και της Κρήτης οι γονείς των μαθητών με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισαν με δικά τους έξοδα και προσωπική εργασία να βάψουν ολόκληρο το σχολείο.

Για την πρωτοβουλία του Συλλόγου, δήλωσε στα «Χ.Ν.» ο διευθυντής του σχολείου Μανώλης Ανδρονικάκης τα εξής: “ Στα πέντε χρόνια που υπηρετώ σε αυτό το Δημοτικό Σχολείο, έχω εκπλαγεί πολλές φορές με την πολυποίκιλη δραστηριότητα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Μια από αυτές, λοιπόν, είναι και η ενέργεια που άρχισε πριν από λίγες μέρες με σκοπό να βαφτεί εξωτερικά και εσωτερικά ολο το σχολείο, το οποίο, να σημειωθεί είναι πάντα καθαρό.  Εκ μέρους των συναδέλφων εκπαιδευτικών εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους γονείς πατέρες και μητέρες που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πολυχρόνης Καφέτσης υπογράμμισε: “Φέτος έχουμε κάνει διάφορες δραστηριότητες στο σχολείο με πρώτη την δεντροφύτευση για να ακολουθήσουν άλλες και τώρα αποφασίσαμε να φρεσκάρουμε όλο το κτήριο μέσα κι έξω. Έχουμε ξεκινήσει από τη Δευτέρα και είμαστε χωρισμένοι σε ομάδες με άλλους γονείς κάθε φορά.  Η συμμετοχή είναι εθελοντική και συμμετέχουν με πολύ χαρά όλοι οι γονείς των μαθητών. Τα σχολεία πρέπει να λάμπουν…”.

Στην πόλη μας όπως και στο Νομό, γενικότερα υπάρχουν πολλά καθαρά σχολεία με δραστήριους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι παντακάθαρα. Ενδεικτικά προβάλουμε  την εξωτερική όψη του 19ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγω γείου.


 Γονείς μαζί με τον διευθυντή του σχολείου της Χρυσοπηγής σε δράση.

 

 Μαθητές απολαμβάνουν αθλητικά παιχγίνια στον τεράστιο προαύλιο χώρο.

 

 

  Τo 19ο Δημοτικό Σχολείο συμπεριλαμβάνεται και αυτό στα πολύ καθαρά. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com