Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Για τα παιδιά του “Κ.η.φ.α.α.μέα.” Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο δραστήριος Σύλλογος Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης «Η Χρυσοπηγή» στα Χανιά, διοργάνωσε απόψε, Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο ευρύχωρο κέντρο διασκέδασης «Κανάρια» την καθιερωμένη, πλέον, τριήμερη Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης προς ενίσχυση του υπό ανέγερση  κτηρίου για την στέγαση των παιδιών του “Κ.Η.Φ.Α.Α.ΜΕ.Α” Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία.  

 

 Η έναρξη της εκδήλωσης με τον αγιασμό και την ομιλία – καλωσόρισμα της προέδρου του Συλλόγου «Η Χρυσοπηγή», κας Στέλλας Γκοζάνη – Χαριτάκη.    


Προϊόντα της μέλισσας με τον υγιεινό και βιταμινούχο βασιλικό πολτό για ενίσχυση των αντισωμάτων του οργανισμού, από την μελισσοκομική οικογένεια Ορφανουδάκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28210 75606 και 6942200154

http://www.eparxiakofos.gr/reportaz/politistika/127.htm


Με αγιασμό από τον εφημέριο της ενορίας Αγίου Στεφάνου π. Ιωάννη Τσιτσιρίδη ευλογήθηκε η όμορφη ζεστή βραδιά αγάπης για την οποία η πρόεδρος του Συλλόγου «Η Χρυσοπηγή» κα Στέλλα Γκοζάνη – Χαριτάκη επεσήμανε ότι: “Το ΚΗΦΑΑΜΕΑ λειτουργεί στα Χανιά από το 1995 και αποτελεί δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κινητικά και Νοητικά Υστερούντων Ατόμων Νομού Χανίων «Η Στοργή». Είναι το πρώτο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ, που ιδρύθηκε Πανελλαδικά και το μοναδικό στα Χανιά για Πολυανάπηρα άτομα. Εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης και είναι εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Και τα πέντε μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου είναι γονείς παιδιών. Ο Σύλλογος Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης «Η Χρυσοπηγή» βρίσκεται από χρόνια στο πλευρό αυτών των παιδιών διοργανώνοντας κάθε χρόνο αυτή τη γιορτή ή αγορά αγάπης η οποία έχει αγκαλιαστεί από την ευαίσθητη τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο. Εκτός από τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου εκθέτουν προϊόντα και είδη χειροτεχνίας μέλη του Συλλόγου άλλα και αρκετοί φίλοι της ιδέας που θέλουν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Για όλους, λοιπόν, που συμμετέχουν είτε ως εκθέτες είτε ως πελάτες των προϊόντων της έκθεσης, όπως και για τη διεύθυνση του κέντρου που μας φιλοξενεί, εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες. Πρέπει να τονίσουμε ακόμα ότι απόψε βρίσκονται μαζί μας για να μας διασκεδάσουν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια καλλιτέχνες μουσικοί από τον Ναυτικό Σταθμό Κρήτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το καλλιτεχνικό μουσικό σχήμα και στον Ναυτικό Σταθμό Κρήτης που ανταποκρίθηκε στην αποδοχή της πρόσκλησης καθώς επίσης και στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού που έδωσε την έγκριση. Αύριο (Κυριακή) θα είμαστε ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ”.   




 Αριστερά η πρόεδρος του Κ.η.φ.α.αμέα., κα Νίκη Βελεγράκη με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.










 Άλλα είδη από την Χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία αγκαλιάστηκε από αρκετό κόσμο.       



Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com