Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Από ερωτήσεις στη Βουλή πάμε καλά…

 
Καλό και διαχρονικό το πολιτικό κόλπο των βουλευτών όλων των κομμάτων με τις ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φορείς και κοινωνίες… Έτσι μας εξαπατούν ολόκληρες δεκαετίες αφού ο παλιός μαθαίνει στο νέο βουλευτή αυτή την… επικερδή σε ψήφους τακτική κοροϊδίας, εξαπάτησης σε βάρος αδικημένων ή ενεργών πολιτών που προτείνουν κάτι διαφορετικό προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Αφορμή για το παρόν άρθρο είναι η πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε στη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με αποδέκτες τους αρμόδιους υπουργούς, ρωτώντας τους, ως εξής: «Εάν προτίθενται να επανεξετάσουν ο μεν υπουργός Οικονομικών την κατάργηση της ΔΟΥ Κισάμου, ο δε υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Κισάμου».


Γι’ άλλη μια φορά, τονίζουμε ότι οι σωστοί πολιτικοί όταν καταθέτουν ερωτήσεις είναι υποχρεωμένοι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα 20 ημερών που θα λάβουν αρνητική απάντηση από τον ή τους αρμόδιους υπουργούς,  να προχωρήσουν σε επερώτηση, δηλαδή πρόκληση συζήτησης του συγκεκριμένου προβλήματος μέσα στη Βουλή.

 


Αξίζει να μελετήσετε, τουλάχιστον, το παρακάτω  βιογραφικό μου.

https://eparxiakofos.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/ 

 

2 σχόλια

  1. Ελένη Δημοτάκη

    Κύριε Κάκανε,

    τα άρθρα που γράφετε όπως και τα ρεπορτάζ που κάνετε έχουν πολύ ουσία να πω έτσι και σας εύχομαι να έχετε υγεία και πάντα επιτυχίες. Σας συγχαίρω.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com