Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Αγρίεψε ο Χρυσοχοϊδης…

 



Σχετικά με την τοποθέτηση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος δεν επιθυμεί τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος στην κυβέρνηση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ζήτησε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. «να μπουν οι επιτυχημένοι στην κυβέρνηση». Ο άνθρωπος, λοιπόν, θεωρεί τον εαυτό του ως πολιτικό να είναι πετυχημένος και γι’ αυτό δεν άντεξε το ειρωνικό σχόλιο του συναδέλφου βουλευτή, Μίμη Ανδρουλάκη, όταν του είπε: “Εσύ είσαι πετυχημένος;” Ακολούθησε έκρηξη από τον πρώην υπουργό προστασίας της διαφθοράς και όχι του πολίτη – συμπληρώνουμε – και όποιος έχει αντίθετη άποψη, μπορεί να ασκήσει τα νόμιμα σε βάρος μας. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανέλαβε υπουργός στις 19 -2- 1999. Εν ενεργεία ο γράφων με τον βαθμό του ανθυπαστυνόμου εκείνη την περίοδο, επισκέφθηκε το Υπουργείο αρκετές φορές, αλλά μάταια. Συνάντηση με τον υπουργό, ουδέποτε πραγματοποιήθηκε, δεν ήθελε όπως και όλοι όσοι θήτευσαν προγενέστερα στο Υπουργείο ν’ ασχοληθούν με την έξαρση της διαχρονικής διαφθοράς του κράτους στα κρατικά οχήματα. Περισσότερα θα διαβάσετε στα άρθρα και όχι μόνο που περιλαμβάνονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

 
https://eparxiakofos.gr/%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%86%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%B7/

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com