Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

“Δοσάδες”, καταντήσαμε από τους παλιούς πολιτικούς…

 https://eparxiakofos.gr/?p=520

https://eparxiakofos.gr/?p=3956

 
Χωρίς να χρωστάμε δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε πλέον ως κράτος και γι’ αυτή την συμφορά τρέχα γύρευε να βρεις ευθύνες για το ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο από το 1974 μέχρι σήμερα… Μεταξύ πολιτικών ενόχων, τα πάντα… σκεπάστηκαν και η απόδειξη φάνηκε τόσο με την κυβέρνηση του κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή όσο και με την κυβέρνηση του κ. Γεωργίου Παπανδρέου. Τα πολλά… λόγια, λοιπόν, είναι περιττά σε αυτή την δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο. Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα εκτός από την προτροπή προς τους κοινοβουλευτικούς γέροντες, όποιοι και όσοι  και αν είναι, να πάνε στο καλό. Χρειάζονται ξεκούραση… Σε όλους τους κομματικούς χώρους υπάρχουν αντικαταστάτες που δεν έχουν θητεύσει στο κοινοβούλιο. Μόνο έτσι θα πάψουμε μια μέρα να χρωστάμε, να μην είμαστε… δοσάδες!

 https://eparxiakofos.gr/?p=3527

https://eparxiakofos.gr/?p=3866

https://eparxiakofos.gr/?p=3862

2 σχόλια

  1. Ιωάννα Μελάκη

    Ενώ συζητείται και αιτείται η μείωση των μετεχόντων(300) βουλευτών ,στην Ελληνική Βουλή,κατά πολύ λιγότερους, για μάζεμα και νοικοκοίρεμα ακούστηκε και αυτό από βουλευτή εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου,ότι χρειάζονται( περίγυρο) 25 συμβούλους, μα ο άνθρωπος αυτός είναι στα καλά του,δεν πάει να τον κοιτάξει κανένας γιατρός;΄
    κ.Κάκανε και η προτροπή η δικιά σας, είναι ένα βασικό ζητούμενο, οι κουρασμένοι κοινοβουλευτικοί γέροντες να πάνε σπίτι τους, και φυσικά να αφήσουν τα έδρανα να μπει νέο αίμα,με λιγότερους συμβούλους με όραμα, όρεξη και βασικά άνθρωποι που πρέπει να κάνουν την υπέρβαση,χωρίς γάτζωμα στην καρέκλα για να αλλάξει η εικόνα της Χώρας μας,για να αποκτήσει τον σεβασμό που της πρέπει εντός και εκτός των συνόρων της.

  2. Σοφία Γεωργιάδου

    ΠΡΟΤΑΣΗ: Να εφαρμοστεί άμεσα το καθεστώς της εφεδρείας και στους Βουλευτές…

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com