Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

“Χ.Ν.” 18-11-2011 Μικρά, μικρά… Σεβασμός στα σχολεία!

Το κακό έχει παραγίνει με τα περισσότερα σχολεία είτε αυτά λειτουργούν είτε έχουν κλείσει από χρόνια όπως είναι το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Σαμωνάς Αποκορώνου Χανίων…

https://eparxiakofos.gr/?cat=21

 
Σημείωση σύνταξης: Λάβαμε σήμερα 1-12- 2011 την παρακάτω επιστολή με μια φωτογραφία που δείχνει ότι το Δημοτικό Σχολείο νοικοκυρεύτηκε τουλάχιστον από τα σκόρπια αρχεία του.

Αγαπητέ κ. Κάκανε

Για τις δολιοφθορές που είχαν γίνει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Σαμωνά Αποκορώνου και τις καταστροφές στο αρχειακό υλικό είχατε αναφερθεί σε σχετικά φωτορεπορτάζ δυο φορές στο παρελθόν.
Με το δημοσίευμα σας της 18/11/11 στα Χ.Ν. προβληματιστήκαμε πολύ για το ποιος φορέας θα έπρεπε να συλλέξει τουλάχιστον το πολύτιμο αρχείο.

Άκρη δεν βρίσκαμε εύκολα και πήραμε την πρωτοβουλία (πρόεδρος της Κοινότητας Στύλου Γ. Γαβριλάκης και η καθηγήτρια του Γυμνασίου Βάμου Καλαϊτζάκη Ειρήνη) και την Κυριακή 27/11/11 περισυλλέξαμε όλα τα σκορπισμένα έγγραφα αρχείου και τα τοποθετήσαμε με επιμέλεια σε χαρτόκουτες.

Τα μεταφέραμε στο Κοινοτικό Γραφείο του Στύλου για να αναζητήσουμε στη συνέχεια την αρμόδια Αρχή που θα το δεχτεί για φύλαξη και αξιοποίηση.

Αυτό μας υπαγόρευε η συνείδηση μας και έτσι πράξαμε. Σας μεταβιβάζουμε σχετική φωτογραφία με την παράκληση να την αναρτήσετε στο ρεπορτάζ.

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com