Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων


Αστυνομικίνες στην υποδοχή προσφέρουν δώρα στα μικρά παιδιά.


Στην ευρύχωρη αίθουσα των εκδηλώσεων του τετάρτου ορόφου στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, γιόρτασαν χθες, Πέμπτη βράδυ, για τα Χριστούγεννα σε μια καλά οργανωμένη εκδήλωση, την οποία επιμελήθηκαν η Αστυνομική Διεύθυνση και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, για τα παιδιά των ένστολων αλλά και του πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. 




Για την παιδική βραδιά, δήλωσαν ο αστυνομικός υποδιευθυντής, κ. Ιωάννης Καπριδάκης, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών, κ. Ιωάννη Ζερβό, τα εξής: “Κάθε χρόνο πραγματοποιείται αυτή η γιορτή για όλα τα παιδιά των εργαζομένων και υπηρετούντων στην Αστυνομική Διεύθυνση θέλοντας έτσι να προσφέρουμε λίγη χαρά στους μικρούς αγαπημένους μας. Χρόνια πολλά σε όλους, ένστολους και μη και να έχουν υγεία και χαρά στις οικογένειές τους. Καλά Χριστούγεννα και με το καλό να υποδεχτούμε το νέο έτος 2011, το οποίο, ευχόμαστε να είναι ειρηνικό”.   

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com