Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων


 
Την τιμητική της είχε χθες το πρωί η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με τις επισκέψεις τριών μουσικών σχηματισμών για να τραγουδήσουν στον αντιπεριφεριάρχη και το προσωπικό της Περιφεριακής Ενότητας τα κάλαντα. Η πρώτη επίσκεψη έγινε από  την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στις 9 το πρωί για να ακολουθήσει χορωδία από λοκατζήδες της 1ης ΜΑΛ και τέλος στις 10 έκανε την εμφάνιση της η λειψή σε αριθμό, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική, μπάντα του Δήμου Χανίων.

Με την ευκαιρία της ανταλλαγής των ευχών ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στα Μ.Μ.Ε. υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων τα εξής: “ Κανένας δεν περίμενε ότι θα ζήσουμε χρονιές τέτοιες, τι να κάνουμε όμως θα πρέπει με αισιοδοξία, με κουράγιο και προπάντων με αλληλεγγύη να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνούμε. Εγώ εύχομαι να είναι η διάρκεια της μικρή και του χρόνου τα πράγματα τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι τα πράγματα καλύτερα απ’ ότι είναι φέτος και θα είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά. Πρέπει να πω ότι η αλληλεγγύη στα Χανιά, όμως, περισσεύει από όλους τους πολίτες και κάθε μέρα το διαπιστώνουμε αυτό με όλους τους τρόπους και με όλα τα κοινωνικά σωματεία που ενδιαφέρονται  γι αυτό…”.  Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την συμμετοχή και της Περιφέρειας στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα αυτών των προσπαθειών ευχαριστώντας όλους τους φορείς και τον κόσμο υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την συμβολή της Εκκλησίας από τους  μητροπολίτες κ.κ. Δαμασκηνό, Αμφιλόχιο, Ειρηναίο κ.α.


 Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

 


Η ομάδα καλαντιστών από τους λοκατζήδες οι οποίοι εκτός από τα κάλαντα τραγούδησαν και ριζίτικα με πρώτο τον καταδρομέα Ιωάννη Τζανουδάκη.

 


 Με εννέα όλους κι όλους μουσικούς η μπάντα του Δήμου έπαιξε με διάθεση τα κάλαντα κάνοντας να αντιβουίζει όλο το μέγαρο. Από το νέο έτος η αριθμητική της δύναμη θα μειωθεί ακόμα κατά τρεις μουσικούς που θα συνταξιοδοτηθούν.

 

 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com