Πέμπτη , 28 Μαρ 2024

Τα Χανιά απόκτησαν ομάδα στην Α΄Εθνική Κατηγορία : Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων

 
Μεγάλη χαρά στον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο του Νομού μας η άνοδος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά Χανίων στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Αυτή, όμως, την χαρά οφείλουμε να την διατηρήσουμε για πάντα αφού ένα τέτοιο γεγονός συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.
Περισσότερα θα διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς εδώ :  fcplataniasgr  

 

Επιστολή ενημέρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά 

 
Προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά,

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτέλεσε το ευχάριστο γεγονός για την ομάδα του Πλατανιά με την άνοδο της στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Θέλω, λοιπόν, να σας γνωστοποιήσω ότι την 1η Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το Επαρχιακό φως σε έντυπη μορφή σε όλο το Νομό καθώς επίσης και στις άλλες πόλεις της Κρήτης σε δεκαπέντε χιλιάδες φύλλα. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα της 11χρονης δημοσιογραφικής μου παρουσίας στον τόπο. Από την κάθε Δημοτική Περιφέρεια έχουμε τη δυνατότητα να αναδημοσιεύσουμε αρκετά ρεπορτάζ όπως δημοσιεύθηκαν στα Χανιώτικα νέα. Και ακόμα, από τις διαφημίσεις που θα μας δώσουν οι φίλοι της Π.Α.Ε. Πλατανιάς να δώσουμε το 50% στην ομάδα. Συμφέρει τον κάθε επαγγελματία αυτή την δύσκολη περίοδο να διαφημιστεί φθηνά και αποδοτικά τόσο στο έντυπο όσο και στο ηλεκτρονικό Επαρχιακό φως, βοηθώντας ταυτόχρονα την ομάδα που έχει ανάγκη από έσοδα. Η προσφορά μας ισχύει για όλους τους Δήμους και τις Ενορίες, αν θέλουν να συνδράμουν στις κατά τόπους ομάδες τους ή να ενισχύσουν φιλανθρωπικά κάποιο Ίδρυμα ή οτιδήποτε άλλο.


 Το Επαρχιακό φως θέλοντας να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της ομάδας θα διαθέτει το 50% από τις διαφημίσεις που θα δίνουν οι φίλοι της Π.Α.Ε. Πλατανιάς. 

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com