Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Συμβαίνει κάθε 823 χρόνια!

 

Αυτή τη χρονιά, ο Ιούλιος θα έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές.  Αυτό συμβαίνει μία φορά στα 823 χρόνια. Κατά που λέει η Κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shu όσοι κοιτάξουν το ημερολόγιο για επαλήθευση ή γράψουν σ’ ένα χαρτί αυτή την πληροφορία ή την αναρτήσουν στη σελίδα τους,  θα κερδίσουν σύντομα πολλά χρήματα.  Λέτε να μας βοηθήσει το πνεύμα των Κινέζων για να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση; Δεν χάνουμε και τίποτα όμως, αν σεβαστούμε το πνεύμα των σοφών Κινέζων. Φέτος θα έχουμε και την εμπειρία τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνιών.

 Α)   1/1/11.

 Β)   1/11/11.

 Γ)   11/1/11.

 Δ)  11/11/11.

 Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους κατά το οποίο γεννηθήκατε  και προσθέστε την ηλικία που έχετε φέτος. Το αποτέλεσμα θα είναι 111 για όλους και όλες!

Τα έτη αυτά φέρουν την ονομασία «Moneybags» που σημαίνει  (“σακούλες λεφτά”)  και το 2011 είναι έτος χρημάτων.  Θα έχουμε επίσης τον Οκτώβριο,  5 Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα. 

 Καλό μήνα…

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com