Δευτέρα , 27 Μάϊος 2024

ΣΤΟ ΝΙΠΠΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ: Απονομή επαίνων από το Σωματείο «Πλανήτης Κρήτη» «Πρόκειται να μετονομασθεί σε «Κρήτη της συναδέλφωσης»

Ως εκπλήρωση χρέους για την εθελοντική προσφορά δημοσιογράφων και άλλων φορέων και Συλλόγων στη διεξαγωγή των Κρητικών χωρών που πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο, κατά μήκος όλης της νέας εθνικής οδού, παρατέθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Σύλλογο «Πλανήτης Κρήτη», γεύμα σε ταβέρνα στο Νίππος Αποκορώνου, ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι.Σε δήλωση του ο κ. Σπύρος Πρεβεζάνος, εμπνευστής και πρωτεργάτης της παγκόσμιας διαφημιστικής προβολής του νησιού μας, δήλωσε τα εξής: “ Είμαι ο πρόεδρος του νεοσύστατου Σωματείου «Πλανήτης Κρήτη» και στις 7 Αυγούστου 2010 για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο πραγματοποιήσαμε μια εκδήλωση στέλνοντας παντού, σε όλους τους λαούς μηνύματα ειρήνης, συναδέλφωσης και αγάπης. Ένα μήνα μετά και κάτι μέρες, ξεκινήσαμε χθες από το Ρέθυμνο και σήμερα είμαστε στα Χανιά για να τιμήσουμε κι εδώ τους ανθρώπους που προσέφεραν εθελοντικά τη βοήθεια τους για την επιτυχία της εκδήλωσης. Αν και έγινε για πρώτη φορά, παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις που προέκυψαν, πήγε αρκετά καλά. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε  η εκδήλωση μας να έχει άρτια οργάνωση και θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετική ημερομηνία, πολύ πιο μπροστά για να πλημμυρίσει η Κρήτη από τουρισμό. Και κάτι ακόμα, επειδή έγινε θέμα με το λογότυπο μας, δηλώνουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση να προβληματίσουμε κανένα. Γίνονται οι διεργασίες για να μετονομαστεί το Σωματείο μας, «Κρήτη της συναδέλφωσης» 

 Σε ερώτηση μας από πού κατάγεται και ποιο είναι το επάγγελμα του, απάντησε ότι: 

“ Γεννήθηκα στο Καλαμίτσι Αμυγδάλου στον Αποκόρωνα και τελείωσα το Γυμνάσιο του Βάμου. Στη συνέχεια όπως και πολλοί άλλοι νέοι, φύγαμε από το χωριό αναζητώντας καλύτερες τύχες και επήγαμε στην Αθήνα. Ανάπτυξα μια επαγγελματική δραστηριότητα ως ερευνητής σε ότι αφορά τη συντήρηση των εξωτερικών κτηρίων και την εξοικονόμηση ενέργειας τους και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε αυτά τα προϊόντα που έχουμε σαν εταιρεία, να τα προβάλλουμε σε όλο τον κόσμο”.    

 

 

Ο κ. Σπύρος Πρεβεζάνος ενώ κρατά τους επαίνους στα χέρια του, απαντά στα ερωτήματα του Γιάννη Κάκανου.  
 

Από το τραπέζι που ακολούθησε στην ταβέρνα «Ιπποκορώνειο» στο Νίππος.

Ένα σχόλιο

  1. Μιχάλης

    αιωνεια του η ΜΝΗΜΗ

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com