Παρασκευή , 29 Μαρ 2024

Στο ημερολόγιο του 2011των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων, τα δικαιώματα των παιδιών

Το δικαίωμα του παιδιού στην έκφραση, στη δημιουργία και στην επικοινωνία είναι το θέμα του ημερολογίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Χανίων για το 2011, που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

 

Στο ημερολόγιο, που είναι όμορφο και πολύχρωμο, περιλαμβάνονται αρκετές εργασίες νηπίων. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι προσφάτως συνταξιοδοτημένοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Για την εκδήλωσή τους μίλησε η κα Βαγγελιώ Σταμελάκη, μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών λέγοντας τα εξής: “Απόψε έχουμε την τελετή του ημερολογίου του Συλλόγου για το 2011.


 Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών από το 1998 και μετά εκδίδει κάθε χρόνο μία ατζέντα για τα μέλη του, ένα ημερολόγιο, το οποίο έχει κάθε χρόνο μία άλλη θεματική.

Φέτος η θεματική του ημερολογίου είναι τα δικαιώματα των παιδιών: Το δικαίωμα του παιδιού στη δημιουργία, στην έκφραση, στην επικοινωνία. Γι’ αυτό, λοιπόν, εργάστηκαν οι νηπιαγωγοί του Νομού μας και οι δουλειές που προέκυψαν έγιναν από παιδιά των Νηπιαγωγείων. Σήμερα ήρθαμε εδώ να γιορτάσουμε αυτή την εργασία, να την κοινοποιήσουμε και να δείξουμε στον κόσμο τη δουλειά που γίνεται στα Νηπιαγωγεία. Το δεύτερο κομμάτι της εκδήλωσης, όπως συνηθίζεται πάντα, είναι η βράβευση των συνταξιούχων συναδέλφων μας. Φέτος είναι 55 στον αριθμό και ελπίζουμε να μπορέσουν να έρθουν όλοι εδώ”.

Παραθέτουμε φωτογραφίες με εργασίες που έφτιαξαν τα νήπια και Νηπιαγωγούς, παλιές και νέες. 

  

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία είναι σημειωμέα *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πηγαίνετε Στην Κορυφή
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com